16.7.15

Αυτοδιαχειριζόμενη κουζίνα στο 22ο Camping Antinazi Zone - Y.R.E.



Πέρυσι στην Κεφαλονιά κάναμε την αρχή και φέτος στη Θάσο δε γινόταν να μη το συνεχίσουμε. Η αυτοδιαχειριζόμενη κουζίνα του camping AntiNazi Zone – YRE θα είναι και φέτος παρούσα. Όλο το χειμώνα ξεσκονίσαμε τους τσελεμεντέδες μας, ψάξαμε και βρήκαμε συνταγές από τα βάθη της μαγειρικής παράδοσης, μιλήσαμε για ώρες με τις μαμάδες, τις γιαγιάδες αλλά και διάσημους σεφ με στόχο τα και φετινά μας γεύματα να είναι πεντανόστιμα και λαχταριστά . Μία δοκιμή πιστεύουμε ότι θα σας πείσει.

Έτσι λοιπόν η μαγειρική ομάδα του camping υπόσχεται ότι και φέτος κάθε μέρα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να απολαμβάνουν φτηνό και ποιοτικό φαγητό. Θα καλύψουμε όλα τα γούστα με κρέας, ψάρι αλλά και χορτοφαγικά και vegan πιάτα. Όπως και η υπόλοιπη οργάνωση του camping έτσι και η κουζίνα είναι αποτέλεσμα της εθελοντικής δουλειάς των συμμετεχόντων και γι’ αυτό το λόγο το μενού μας θα είναι φτηνό (πιάτα που θα ξεκινούν από 3,5 – 4 €) αλλά δε θα υστερεί σε ποιότητα. Εκτός από το μεσημεριανό βέβαια και τα υπόλοιπα γεύματα δε θα έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους μπουφέδες πεντάστερων ξενοδοχείων. Πλούσιο πρωινό, δροσερά σνακ και γλυκά, καλοκαιρινές σαλάτες και βραδινά bbq συμπληρώνουν το παζλ της διατροφής που έχουμε προγραμματίσει.


Με λίγα λόγια και στον γαστριμαργικό τομέα το 22ο camping AntiNazi Zone – YRE είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός και δε μπορούμε να σκεφτούμε πολλούς λόγους να χάσει κάνεις αυτή την εμπειρία. Μην τη χάσετε λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.