15.5.15

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση στην αίθουσα - Διακοπή για 4 Ιούνη

Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου, απέδειξε ότι η συμβίωση των δύο δικών (ΣΠΦ και Χρυσής Αυγής), είναι αδύνατη και άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια των μαρτύρων της δίκης, οι οποίοι αναγκάστηκαν σήμερα να συμβιώνουν στην αίθουσα με τους κατηγορούμενους, να ακούνε τις ύβρεις και τις απειλές τους. 

Οι συνήγοροι υπεράσπισης απάντησαν με ΒΡΙΣΙΕΣ στα συνθήματα που ακούγονταν απ έξω, πιθανά από τους κατηγορούμενους των ΣΠΦ, οι οποίοι πέρναγαν από το διάδρομο δίπλα στην αίθουσα. 


Ο συνήγορος του Ν. Μιχαλιολιάκου, δήλωσε ότι με αυτές τις συνθήκες οι συνήγοροι υπεράσπισης είναι αναγκασμένοι να αποχωρήσουν γιατί δεν μπορούν να επιτελέσουν το έργο τους. Άλλος συνήγορος ισχυρίστηκε ότι 4 εξ αυτών, έχουν δεχτεί επίθεση στα γραφεία τους και ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να σταματήσει η αρθρογραφία του μίσους. 

Απαντώντας η πρόεδρος, ζήτησε να μην παρακωλύεται η διαδικασία από τους συνηγόρους εφ' όσον όσοι προκάλεσαν την αναταραχή αποχώρησαν και η εισαγγελέας δήλωσε ότι η αποχώρηση τους συνιστά προσβολή προς το δικαστήριο. 

Παρ' όλ' αυτά η δίκη διεκόπη για τις 4 Ιουνίου και εγείρονται ζητήματα όχι μόνο για την ασφάλεια της αίθουσας αλλά και για την ευθύνη της συνύπαρξης των δύο δικών σήμερα.

Πηγή: Golden Dawn Watch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.