29.6.14

Τα νέα ντοκουμέντα για τη Χρυσή Αυγή (φωτογραφίες)

Ο «Ιός» της «Εφημερίδας των Συντακτών» εξηγεί για ποιο λόγο επιμένουν τόσο λυσσαλέα οι χρυσαυγίτες να κρύψουν τον ναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσής τους.


Προκάλεσαν αίσθηση οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσίευσε την περασμένη Δευτέρα η «Εφ.Συν.»  με τους ηγέτες της Χρυσής Αυγής να χαιρετούν ναζιστικά και να φέρουν ναζιστικά σύμβολα. Όπως αναφέρει ο «Ιός» της «Εφ.Συν.»:
Παρά το γεγονός ότι έχουν αποκαλυφθεί πάμπολλα σχετικά τεκμήρια, κάποιοι εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για τον ναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης, ενώ δεν λείπουν και εκείνοι που αναρωτιούνται ποια σημασία έχουν όλα αυτά, υποστηρίζοντας ότι στην πραγματικότητα αξία έχουν μόνο οι παράνομες πράξεις, ενώ τα ιδεολογικά πιστεύω των ανθρώπων, όσο αποτρόπαια και αν είναι, εμπίπτουν στη σφαίρα της ιδιωτικότητας και δεν μπορούν να γίνονται αντικείμενο σχολιασμού και δημοσιογραφικής ενασχόλησης.
Στην ίδια λογική υπάρχουν και ορισμένοι που αισθάνονται υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν το δικαίωμα των ναζιστών να οργανώνουν και να διαδίδουν την προπαγάνδα τους στο πλαίσιο της ελευθερίας του λόγου, αποκόπτοντας την προπαγάνδα αυτή από την άσκηση ωμής βίας.

Η συγκρότηση μιας φάλαγγας της Χ.Α 

Ο κουστουμαρισμένος Κασιδιάρης δίνει τις οδηγίες σε τάγμα εφόδου των νεοναζί. Σε άλλο στιγμιότυπο, ο Ν. Μιχαλολιάκος εν μέσω μελών του τάγματος εφόδου.
Νέα ντοκουμέντα για Παππά
Σε ακόμη πιο δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Χρήστος Παππάς και η Χρυσή Αυγή μετά τις νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και προστίθενται στα υπάρχοντα ντοκουμέντα για τον ναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης.
Τα στοιχεία καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του Χρήστου Παππά για «φωτογραφίες 30 χρόνων», σχετικά με τα πιο παλιά ντοκούμεντα . Οι νέες φωτογραφίες που παρουσιάζονται στην «Εφημερίδα των Συντακτών» είναι πρόσφατες και απεικονίζουν τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής ντυμένο με την σβάστικα, να φοράει ναζιστικό «φέσι» και να μαθαίνει στα παιδιά του να χαιρετούν ναζιστικά.
pappas-2.jpg   pappas-3.jpg  
Ακόμα και στις ευχετήριες κάρτες του ζεύγους Παππά, υπάρχει η σβάστικα και κάτω από αυτήν το εξής κείμενο: «Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι, σας ευχόμαστε ένα υγιές και ισχυρό 2007 (118 Α.Χ.), ένα έτος, το οποίο θα μας φέρει πιο κοντά στον Κόσμο των ονείρων και του αγώνα μας. Λευκό 2007! Χάιλ Χίτλερ».
pappas-4.jpg
Η χρονολογία 118 είναι σύμφωνη με το ημερολόγιο που κρατούν οι φανατικοί ναζιστές, δηλαδή από την ημέρα γέννησης του Αδόλφου Χίτλερ (1889). Σε άλλες φωτογραφίες απεικονίζεται η συγκρότηση μιας φάλαγγας της οργάνωσης, υπό τις οδηγίες του Ηλία Κασιδιάρη. Τα μέλη φορούν κράνη και καλύπτουν με κουκούλες τα πρόσωπά τους, ενώ κρατούν κοντάρια και ασπίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.