4.6.14

Καθαρίστριες: Χρυσαυγίτες μας βρίζουν και μας απειλούν


Οι συγκεντρωμένες εδώ και μέρες έξω από το υπ. Οικονομικών καθαρίστριες, καταγγέλλουν ότι χρυσαυγίτες που έφταναν έξω από τη Βουλή, πέρασαν από το σημείο και άρχισαν να τις βρίζουν και να τις απειλούν με σκοπό τον εκφοβισμό τους.
Οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής πραγματοποιούσαν δική τους συγκέντρωση μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για να συμπαρασταθούν στους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ιωάννη Λαγό και Χρήστο Παππά, η άρση ασυλίας των οποίων συζητείται σήμερα στη Βουλή.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που κοινοποίησαν οι καθαρίστριες:
"Από το πρωί, ομάδες Χρυσαυγιτών περιφέρονται γύρω από τον χώρο που πραγματοποιείται η καθιστική διαμαρτυρία μας, βρίζοντας και απειλώντας.
Μια μέρα μετά την επίθεση των δυνάμεων της κρατικής καταστολής και τους τραυματισμούς, εμφανίστηκαν και οι παρακρατικές ομάδες να μας τρομοκρατήσουν ελπίζοντας πως θα μας αναγκάσουν να γυρίσουμε στα σπίτια μας, φοβισμένες και ταπεινωμένες.

Πιστή στο ρόλο της η θρασύδειλη εγκληματική συμμορία εμφανίζεται σαν το μακρύ χέρι της εξουσίας, πάντα ενάντια στους εργατικούς αγώνες τρομοκρατώντας απολυμένες γυναίκες.
Ας γνωρίζουν οι καθοδηγητές τους πως οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες δεν θα υποχωρήσουν, δεν θα γυρίσουν στα σπίτια τους αλλά στις δουλειές τους.
Προειδοποιούμε τη κυβέρνηση πως από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ακέραια τη ευθύνη για την σωματική ακεραιότητα των διαμαρτυρόμενων καθαριστριών.
Καλούμε τέλος τους εργαζόμενους και ανέργους, τις νέες και τους νέους να πλαισιώσουν ακόμη πιο δυναμικά περιφρουρώντας το χώρο της διαμαρτυρίας.
Το Συντονιστικό των απολυμένων καθαριστριών 4-6-2104"

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.