21.6.14

Κυριακή 22 Ιουνίου, κάλεσμα στο πάρκο Παμφυλίας & Ανδρομάχης


Πέρασε ήδη ενάμισης χρόνος από τη δημιουργία της συλλογικότητας των «Ανήσυχων Γονιών», που συγκροτήθηκε αμέσως μετά τη φασιστική επίθεση στο μαθητή του 3ου ΓΕΛ Π. Φαλήρου. Όλο αυτό το διάστημα παλέψαμε για να ξεπεράσουμε την αδράνεια, να σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του μαθητή, να καλύψουμε το κενό στην ενημέρωση, να μην περάσουν οι απειλές και ο φόβος στη γειτονιά.
Πριν λίγες μέρες, το Β’ Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, μετά από ακροαματική διαδικασία που κράτησε σχεδόν δύο μήνες, έκρινε ένοχο για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο, τον Γ. Αποστολόπουλο. Του επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 6 μηνών.

Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τα συμπεράσματα, τις  εμπειρίες και τους προβληματισμούς μας από τη μέχρι τώρα προσπάθεια. Το επόμενο διάστημα σκοπεύουμε να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε τη δράση μας, όχι μόνο ενάντια στο φασισμό αλλά και απέναντι στις δραματικές ανατροπές που επιφέρει για το μέλλον των παιδιών μας το «νέο σχολείο της αγοράς». Χρειαζόμαστε επομένως, τις ιδέες αλλά και την ενεργό συμβολή σας για να είμαστε αποτελεσματικότεροι το επόμενο διάστημα.
Γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γείτονες, συζητάμε και διασκεδάζουμε το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουνίου στις 19:00, στο πάρκο Παμφυλίας & Ανδρομάχης
«Ανήσυχοι Γονείς» Π. Φαλήρου – Ν. ΣμύρνηςΠρωτοβουλία γονιών από τις περιοχές Π. Φαλήρου – Ν. Σμύρνης,ανήσυχων με την εξάπλωση του νεοναζισμού και την εισβολή του στα σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.