14.6.14

Κάλεσμα Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο την Κυριακη 15/6

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού καλεί κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο να σταθεί ενάντια στην εξάπλωση του φασισμού και να συμμετέχει στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Κυριακή 15/6 στις 5μμ στο Λευκό Πύργο κόντρα στους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. 

Σαν κίνημα έχουμε τοποθετηθεί και παλιότερα ότι ο αγώνας που δίνουμε για τη σωτηρία του τόπου μας είναι ένας αγώνας όχι μόνο για τη γη, το νερό, τον αέρα, την υγεία των παιδιών μας, αλλά και ένας αγώνας για την ελευθερία, τη δικαιοσύνη, την ελεύθερη έκφραση και την πραγματική δημοκρατία. Ένας αγώνας ζωής, και εντέλει, βαθιά ανθρωπιστικός, απέναντι στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό του κέρδους, που επιβάλλουν κυβερνήσεις και εταιρίες. Ένας αγώνας ενάντια στις φασιστικές λογικές και πρακτικές απ’ όπου και αν προέρχονται. 

Επιπλέον, οι τραμπούκοι της ΧΑ πρόσφατα επιτέθηκαν στο συναγωνιστή μας Φραγκίσκο Ρηγόπουλο στον Πολύγυρο απειλώντας τον με μαχαίρι, ενώ εκδιώχθηκαν από την Ιερισσό όπου προσπάθησαν να κάνουν προεκλογική εκδήλωση. 

Δε θα περάσουν! Στην αντιφασιστική συγκέντρωση θα είμαστε εκεί!

Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.