29.4.14

Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Ηρακλείου Αττικής: Ούτε στο Ηράκλειο - ούτε πουθενά!

"Εκπρόσωποι" της εγκληματικής συμμορίας των νεοναζί επισκέφτηκαν χθες τη διαπαραταξιακή επιτροπή του δήμου Ηρακλείου και προφασιζόμενοι το νόμιμο χαρακτήρα του "κόμματος" Χρυσή Αυγή απαίτησαν χώρο για περίπτερο στην κεντρική πλατεία του δήμου μας. Μετά την κοινωνική κατακραυγή της συμμορίας που ακολούθησε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι νεοναζί επιχειρούν να εκμεταλλευθούν την εκλογική διαδικασία για να ξανανομιμοποιήσουν την εγκληματική δράση τους. Οι δημοτικές παρατάξεις της αριστεράς προς τιμή τους αποχώρησαν από την επιτροπή σε ένδειξη διαμαρτυρίας: 
-Ούτε στο Ηράκλειο ούτε πουθενά!
-Καμία ελευθερία στους δολοφόνους της ελευθερίας.
-Κανένας δήμος να μη δεχτεί να παρέχει δημοκρατικές "διευκολύνσεις" στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής - Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Νέας Ιωνίας και άλλων Δήμων. 
Απόψε στο Δημοτικό  Συμβούλιο θα συζητηθεί η οριοθέτηση των εκλογικών περίπτερων των πολιτικών κομμάτων στην πόλη μας. Για να εκφράσουμε την απόλυτη αντίθεσή μας, στην παραχώρηση χώρου για εγκατάσταση εκλογικού περιπτέρου της Εγκληματικής Ναζιστικής Οργάνωσης  “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ή όποιο υποκατάστατο αυτής στο Ηράκλειο, καλούμε τους κατοίκους του Ηρακλείου να παρευρεθούν απόψε στις 18:00 στο Δημοτικό Συμβούλιο (Δημαρχείο, 3ος όροφος).
Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Ηρακλείου Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.