28.3.14

Ο εκπαιδευτής Κασιδιάρης, τα όπλα, το ξύλο, οι ναζιστικοί χαιρετισμοί και οι σημαίες των SS στις κατασκηνώσεις της ΧΑ (Φωτο)

Νέα ντοκουμέντα από τις εκπαιδεύσεις των μελών της Χρυσής Αυγής έρχονται στη δημοσιότητα. Μάλιστα, στις περισσότερες εικόνες πρωταγωνιστής είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης είτε κρατώντας όπλα, είτε φορώντας γάντια πυγμαχίας σε στιγμές εκπαίδευσης σε πολεμικές τέχνες, είτε επαινώντας τα εκπαιδευόμενα μέλη της οργάνωσης.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το iefimerida.gr προέρχονται από τα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των μελών της Χρυσής Αυγής δείχνουν για μία ακόμα φορά τον τρόπο λειτουργίας και εκπαίδευσης της οργάνωσης, ενώ δεν λείπουν φυσικά οι ναζιστικοί χαιρετισμοί, αλλά και οι φωτογραφίες με σημαίες των SS.

Από το πλούσιο υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές δεν λείπουν και βίντεο, σε ένα από αυτά που έχει τραβηχτεί με κινητό τηλέφωνο είναι μία ομάδα Χρυσαυγιτών στο Μετρό ή τον Ηλεκτρικό και προφανώς βλέποντας κάποιον πολίτη αλβανικής καταγωγής, να φωνάζει «Δεν θα γίνει Ελληνας ποτέ Αλβανέ, Αλβανέ».


Στα επόμενα δύο βίντεο, ομάδα Χρυσαυγιτών πηγαίνει... εκπαιδευτική εκδρομή και κατά τη διάρκεια της διαδρομής ένα μέλος της οργάνωσης έχει αναλάβει την κατήχηση και την ιστορική εκπαίδευση και από το μικρόφωνο επιτίθεται στους κουμμουνιστές χαρακτηρίζοντας τους «λαμόγια της ιστορίας». Από πίσω του τα, ντυμένα με παντελόνι παραλλαγής και μαύρες μπλούζες με το έμβλημα της ΧΑ, μέλη της οργάνωσης ακούν με προσήλωση.

















Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.