5.3.14

Χρυσή Αυγή: Βουλευτής και στελέχη των νεοναζί στην επίθεση στο «Ρεσάλτο» (φωτογραφίες)


Ο βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά της ΧΑ, καθώς και ο γενικός γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιά φαίνεται πως συμμετείχαν στην βεβήλωση του μνημείου του Παύλου Φύσσα και την επίθεση στο Ρεσάλτο στις 25 Ιανουαρίου.

Σαλούφας Νεκτάριος: Προσωπικός φρουρός του βουλευτή της ΧΑ, Νίκου Κούζουλου, κάτοικος Κερατσινίου. Είχε συμμετάσχει και στην επίθεση σε μέλη του ΚΕΕΡΦΑ στο Πειραιά τον Μάρτη του 2012. Στην πάνω μεσαία φωτογραφία είναι σε παρέμβαση της ΧΑ σε Νίκαια/ Κορυδαλλό μια βδομάδα πριν την επίθεση στο Κερατσίνι. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα τα ρούχα και το κράνος είναι ακριβώς τα ίδια.

Μάκης Μπαρέκας, γενικός γραμματέας Τ.Ο Πειραιά. Μπροστάρης σε όλες τις παρεμβάσεις στις περιοχές του Πειραιά. Η photo δεξιά είναι από την παρέμβαση της ΧΑ στον Πειραιά μια βδομάδα μετά την επίθεση. Χαρακτηριστικό το μπουφάν και τα γυαλιά.
Νίκος Κούζηλος, βουλευτής της ΧΑ και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά. Στην κάτω δεξιά φωτογραφία είναι απο την παρέμβαση σε Νίκαια/Κορυδαλλό μια βδομάδα πρίν απο την επίθεση στο Κερατσίνι.

Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.