22.3.14

Εξαμηνιαίο Ημερολόγιο φασιστικών επιθέσεων Σεπτέμβρη 2013 - Μάρτη 2014




28 επιθέσεις με 15 τραυματίες

Εκ των οποίων: 
8 σε μετανάστες 
7 σε Έλληνες 1
1 σε στέκια, κοινωνικούς χώρους και τοπικά γραφεία κομμάτων της Αριστεράς

Αυτή είναι η συνολική αποτίμηση φασιστικών και ρατσιστικών που καταγράψαμε από το Σεπτέμβρη του 2013 μέχρι το Μάρτη του 2014.

Οι επιθέσεις είναι εμφανώς λιγότερες σε σύγκριση με αυτές που είχαμε καταγράψει τον προηγούμενο χρόνο*. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στις διώξεις των βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που σαν αποτέλεσμα είχε να κλείσουν προσωρινά τοπικά γραφεία σε μια σειρά από περιοχές καθώς και να «παγώσουν» οι επιθέσεις από τα τάγματα εφόδου της ναζιστικής οργάνωσης.

Σε όλα αυτά καταλυτικό ρόλο έπαιξε το αντιφασιστικό κίνημα και οι 100 μαζικές αντιφασιστικές διαδηλώσεις πανελλαδικά που ακολούθησαν τις 2 βδομάδες μετά τη δολοφονία του Παύλου.


Ωστόσο, αυτό που παρατηρούμε είναι ότι μετά την προσπάθεια της επανεμφάνισής τους, αυξάνονται οι επιθέσεις σε στέκια, κοινωνικούς χώρους, και τοπικά γραφεία κομμάτων της Αριστεράς.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που βλέπουμε, είναι η βεβήλωση του σημείου δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι. Και μάλιστα δυο φορές! Αυτό μπορεί να μεταφραστεί και σαν επιβεβαίωση. Δηλαδή ότι οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες τον δολοφόνησαν, επειδή τόλμησε να παλέψει ενάντια στο φασισμό και την Χρυσή Αυγή. Και σε συνδυασμό με την οργανωμένη επίθεση που ακολούθησε στον αυτοοργανωμένο κοινωνικό χώρο «Ρεσάλτο», στέλνουν το μήνυμα «όποιος προσπαθήσει να βρεθεί απέναντί μας, θα έχει την ίδια τύχη με τον Φύσσα».

Γι’ άλλη μια φορά, επιβεβαιώνεται η πάγια θέση μας ότι οι φασίστες ξεκινούν από τους ανυπεράσπιστους μετανάστες, αλλά ο τελικός τους στόχος είναι η εργατική τάξη, το κίνημα, οι αντιφασιστικές συλλογικότητες και η Αριστερά.

____________________________







5/10/2013 – Νάξος

Επίθεση από αυτοαποκαλούμενο μέλος της Χρυσής Αυγής δέχτηκε το στέλεχος του ΠΑΜΕ, το πρωί της 5ης Οκτωβρίου στη πόλη της Νάξου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής δράσης μελών του ΠΑΜΕ, υπήρξε αρχικά λεκτική αντιπαράθεση από αυτοαποκαλούμενο χρυσαυγίτη που κατέληξε σε επίθεση προς το στέλεχος του ΠΑΜΕ, Βαγγέλη Κορρέ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Πηγή: naxos-news.gr



9/10/2013 – Αθήνα

Φασιστική επίθεση με απειλητικά σημειώματα δέχτηκε η Αριστερή Ενότητα Παντείου που υπογράφονταν με φασιστικό σύμβολο (στόχος) και με το όνομα της νεοναζιστικής οργάνωσης Α.Μ.Ε.

Συγκεκριμένα τα σημειώματα έγραφαν «θα σας πιούμε το αίμα» και «φαλτσέτες θα φάτε, θα σας σφάξουμε ξυριζαίοι».

Πηγή: left.gr



11/10/2013 – Θεσσαλονίκη

Οργανωμένη επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχθηκε μέλος του ΚΚΕ στην περιοχή της Τούμπας.

Η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για την προγραμματισμένη αντιφασιστική εκδήλωση της Λαϊκής Επιτροπής.

Η Οργάνωση του Κεντρικού – Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ με ανακοίνωσή της τονίζει: “Η ομάδα των θρασύδειλων φασιστοειδών με τις κουκούλες, πήραν αποστομωτική απάντηση από το λαό της συνοικίας μας, που τους εμπόδισε μαζικά και δυναμικά για τα χειρότερα και τους κυνήγησε”.

Πηγή: alterthess.gr




16/10/2013 – Μεσαρά Ηρακλείου

Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν 5 Πακιστανοί εργάτες από κτηνοτρόφους στη Μεσαρά Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα των 5 Πακιστανών δεν πήγε την Τρίτη στο ...μεροκάματο , με αφορμή θρησκευτική τους αργία αλλά και για το γεγονός ότι οι εργοδότες τους τους χρωστούσαν αρκετά χρήματα. Οι δύο κτηνοτρόφοι τους εντόπισαν και άρχισαν να τους χτυπούν όπου έβρισκαν. Αποτέλεσμα ήταν οι 5 μετανάστες να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, απ’ όπου και ειδοποιήθηκε η αστυνομία για το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο Κέντρο Υγείας συνέλαβαν και τους 5(!),    καθώς διαμένουν παράνομα στη χώρα.

Πηγή: cretalive.gr





2/11/2013 – Δάφνη

Στόχος φασιστών έγιναν τα έγιναν τα γραφεία της δημοτικής κίνησης της ΜΑΡΙΔΑ τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου, στη Δάφνη. Οι τραμπούκοι έσπασαν τη τζαμαρία των γραφείων.

Πηγή: left.gr




3/11/2013 - Ξάνθη

Επίθεση από ομάδα 6 χρυσαυγιτών δέχτηκαν 2 μέλη της ΚΝΕ, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με καταγγελία της Τομεακής Επιτροπής Ξάνθης του ΚΚΕ, τα μέλη της ΚΝΕ (μαθητές στο 1ο ΕΠΑΛ) ήταν στοχοποιημένα από τους φασίστες, για την έντονη αντιασιστική τους δράση.

Πηγή: Ριζοσπάστης





24/11/2013 – Πόρτο Ράφτη

Ο εργάτης Μπασίρ Τάχερ χτυπήθηκε άγρια από τον εργοδότη του όταν ζήτησε να του δώσει τα μεροκάματα που του χρωστούσε που έφτασαν τις 2.300 ευρώ. Έχει έξι ράμματα πάνω από το μάτι και χτυπήματα στο χέρι.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του: Την Κυριακή 24/11 στις 1μμ ζήτησα από το αφεντικό να με πληρώσει όπως είχαμε συμφωνήσει την τελευταία βδομάδα δηλ. να μου δίνει τα μεροκάματα κανονικά και να με ξεπληρώνει τμηματικά αυτά που μου χρωστούσε. Μου απάντησε έξαλλος «σήκω φύγε, δεν έχω λεφτά να σου δώσω. Όλοι οι Πακιστανοί είσαστε σκατά, είσαστε βρόμικοι. Θα σας γ@@@@@ τη μάνα». Επέμενα να τηρηθεί η συμφωνία μας.

Τότε το αφεντικό άρχισε να φωνάζει, μου έπιασε το χέρι και το έβαλε στα γεννητικά του όργανα και φώναζε «πάρε αυτά.» Τράβηξα το χέρι μου και τον ρώτησα γιατί τα κάνετε αυτά; Μετά μου έπιανε τα δάχτυλα και τα γύρναγε ανάποδα για να σπάσουν.

Το αφεντικό πήγε και έπιασε μία πένσα και με απείλησε ότι αν τηλεφωνήσω στην Αστυνομία και δεν φύγω θα μου βγάλει τα νύχια!

«Θα σε στείλω σε ένα κουτί στο Πακιστάν και θα δούμε τότε τι μπορούν κάνουν οι μετανάστες.» Δεν έφυγα. Το αφεντικό πήγε στο συρτάρι και πήρε ένα πιστόλι και εκτός εαυτού το έβαλε επάνω στη καρδιά μου. Φώναζε «θα σε σκοτώσω, θα σε πετάξω πίσω στα αμπέλια και θα πω δεν ξέρω ποιος το έκανε αυτό.» Όταν πήγα λίγο πίσω γύρισε το πιστόλι ανάποδα και με χτύπησε πάνω από το μάτι.». Άρχισε να τρέχει αίμα. Πήγα να τηλεφωνήσω στην Πακιστανική Κοινότητα για να ενημερώσω. Και τότε έβγαλε άλλο όπλο, μια καραμπίνα και με απειλούσε.

Μετά φώναξε: «Έχω τρεις φίλους μάγκες από την Χρυσή Αυγή. Θα πάμε σπίτι σου, στο τζαμί, θα σε βρούμε, νεκρός θα πας στο Πακιστάν εσύ και άλλοι.»

Πηγή: left.gr



Αθήνα - 24/11/2013

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μετανάστης στη περιοχή του Μεταξουργείου, το βράδυ της Κυριακής 24 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με μαρτυρία, ο μετανάστης ξυλοκοπήθηκε άγρια από τραμπούκους χρυσαυγίτες και επί μια ώρα βρισκόταν στο πεζοδρόμιο τραυματισμένος.

Πηγή: Antinazi Zone



Αθήνα - 27/11/2013

Δύο μέλη της ΚΕΕΡΦΑ Ν.Ιωνίας και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δέχτηκαν επίθεση από στελέχη της τ.ο Χρυσής Αυγής Β.Προαστίων στη Λεωφ.Ηρακλείου το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ,τα δυο μέλη μόλις έιχαν τελειώσει την αφισσοκόληση όταν αυτοκίνητο με δύο χρυσαυγίτες τους έκλεισε το δρόμο στη συμβολή λεωφ.Ηρακλείου και Ανατολής, απέναντι από την πλατεία Σημηριώτη.

Οι περιπολούντες νεοναζί βγήκαν από το αυτοκίνητο με πρόθεση να βιαοπραγήσουν και καταδίωξαν τους συντρόφους, βρίζοντάς τους χυδαία και απειλώντας τους ότι θα τους σκοτώσουν. Μάλιστα φώναζαν και το ονοματεπώνυμο του ενός από τους δύο συντρόφους, φανερώνοντας ότι επρόκειτο για στοχοποιημένη επίθεση κι όχι για τυχαίο γεγονός.

Πηγή: the press project



Αμφιάλη - 29/11/2013

Επίθεση με ύβρεις και πέτρες δέχθηκε μετανάστης από το Πακιστάν το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου
στη περιοχή της Αμφιάλης.

Σύμφωνα με καταγγελία ο μετανάστης την ώρα που έψαχνε κάδο, δέχτηκε ύβρεις, πέτρες και αντικείμενα από άνδρα που διέμενε στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.

Δυο γυναίκες αντέδρασαν στη θρασύδειλη επίθεση και απείλησαν τον ένοικο ότι θα ειδοποιήσουν την αστυνομία.
Τότε εκείνος επέστρεψε με όπλο λέγοντας πως θα σκοτώσει το μετανάστη.

Πηγή: newsit.gr



Αθήνα - 0/12/2013

Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΤΑΡ Παναγιώτης Μπούσιος, στο Νέο Ηράκλειο.

Ο δημοσιογράφος κάλυπτε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, όταν μέλη της τον χτύπησαν στο κεφάλι, ενώ προπηλάκισαν και τον εικονολήπτη, που κατέγραφε την εκδήλωση απαγορεύοντας παράλληλα τη δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος.

Πηγή: left.gr



Βόλος - 15/12/2013

Φασιστική επίθεση δέχθηκε το φαρμακείο του δημοτικού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Κλημόπουλου, τα ξημερώματα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου στο Βόλο.

Οι φασίστες έριξαν στα τζάμια με αεροβόλο όπλο και έγραψαν συνθήματα με σπρέι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φαρμακείο είναι λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από το ΑΤ Βόλου.




Αθήνα – 18/12/2013

Συνθήματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κυψέλης έγραψαν οι φασίστες «ΑΜΕ» (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) στις 18 Δεκεμβρίου.

Εκτός από τα συνθήματα στην τζαμαρία των γραφείων που βρίσκονται στην οδό Αγίας Ζώνης, δεν υπήρξαν άλλες ζημιές.

Πηγή: left.gr



Αθήνα – 31/1/2014

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μέλη της Χρυσής Αυγής, έπεσε ο μικροπωλητής Χρήστος Δημητρίου, στην οδό Πανόρμου στους Αμπελόκηπους, παραμονές της Πρωτοχρονιάς.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, οι τέσσερις νεοναζί που του επιτέθηκαν, όχι μόνο τον ξυλοφόρτωσαν αλλά του έκλεψαν τα πράγματα που πωλούσε και μικρό χρηματικό ποσό.

Πηγή: exitnews




Αθήνα – 6/1/2014

Φασιστικά συνθήματα έγραψαν οι νεοναζί «ΑΜΕ» στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου, το βράδυ της 6ής Γενάρη.

Στην είσοδο του γραφείου υπήρχαν φασιστικά συνθήματα και ξεκάθαρη την απειλή «ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ» .

Πηγή: zografou-live.gr



Πάτρα - 10/1/2014

Σφοδρή επίθεση σε αλλοδαπή κατηγορούμενη εξαπέλυσε δικαστίνα της Πάτρας, γεγονός το οποίο προκάλεσε την αντίδραση δικηγόρων που βρίσκονταν στο δικαστήριο και οι οποίοι προχώρησαν σε καταγγελία του συμβάντος στο Δικηγορικό Σύλλογο της πόλης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες, όταν στο εδώλιο βρισκόταν νεαρή αλλοδαπή, η οποία δικαζόταν γιατί αφαίρεσε δύο γυναικείες μπλούζες από κατάστημα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης η δικαστής –σύμφωνα με τις καταγγελίες των δικηγόρων– καταφέρθηκε με απαξιωτικό τρόπο εναντίον όλων των μεταναστών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να πάτε στις πατρίδες σας, είστε εδώ μόνο για να κλέβετε».

Πηγή: efsyn.gr



Αθήνα – 24/1/2014

Σύμφωνα με την Αφγανική κοινότητα ρατσιστική επίθεση δέχτηκε Αφγανός πρόσφυγας στις 24/01/2014.

Ο πρόσφυγας στην μαρτυρία του αναφέρει: «ήταν 11 η ώρα το βράδυ, βγήκα να πάρω ψωμί κοντά στην πλ. Βικτωρίας, κάποιοι με πλησίασαν και με ρώτησαν κάτι, νόμισα ψάχνουν για μια διεύθυνση επειδή δεν ξέρω ελληνικά τους είπα δεν ξέρω. Με ρώτησαν από πού είμαι και τους απάντησα. Αμέσως ένας από αυτούς έσπασε ένα μπουκάλι της μπύρας στο κεφάλι μου, λιποθύμησα. Όταν συνήλθα ένας Πακιστανός που μένει εκεί κοντά με βοήθησε να πάω σπίτι μου. Δεν έχω χαρτιά και για αυτό δεν μπορώ να κάνω μήνυση ούτε να πάω στο νοσοκομείο. Είναι δεύτερη φορά που με χτυπάνε. Πρώτη φορά ήταν το 2012 στην πλ. Αττικής, με χτύπησαν 4 με 5 άτομα»

Η Αφγανική κοινότητα ζητά από τους πρόσφυγες εάν δεν υπάρχει ανάγκη να μη βγουν από τα σπίτια τους μετά τις 10 η ώρα το βράδυ.

Πηγή: Ροζ Κάρτα



Κερατσίνι – 25/1/2014

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, έκαναν την εμφάνισή τους στο Κερατσίνι.

Οι ομάδες εφόδου της οργάνωσης, ενώ έκαναν παρέλαση στο κέντρο του Κερατσινίου, βεβήλωσαν το σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και στη συνέχεια επιτέθηκαν στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι «Ρεσάλτο». Όλα αυτά κάτω από την πλήρη κάλυψη της αστυνομίας.



Πέραμα – 26/1/2014

Στόχος Χρυσαυγιτών έγιναν τα γραφεία του ΚΚΕ στο Πέραμα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.

Οι φασίστες έγραψαν συνθήματα στην πρόσοψη του κτιρίου που στεγάζονται τα τοπικά γραφεία του ΚΚΕ.

Πηγή: rizospastis.gr



Ξάνθη – 26/1/2014

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης λεκτικού χαρακτήρα, έπεσε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γκαετάν Μπόνγκ, κατά τη διάρκεια αγώνα στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με τον ίδιο το ποδοσφαιριστή, κατά τη διάρκεια του αγώνα, άκουγε ήχους μαϊμούς από την κερκίδα της Ξάνθης.



Πάτρα – 30/1/2014

Στο στόχαστρο φασιστών βρέθηκε o αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός/ πολιτικός/ πολιτιστικός χώρος «στέκι Madriguera».

Συγκεκριμένα, μέσα στη νύχτα κι ενώ το στέκι ήταν άδειο, έγραψαν στον εξωτερικό τοίχο συνθήματα φυλετικού ρατσιστικού μίσους, όπως «Αίμα τιμή», την υπογραφή τους (τα αρχικά «Χ.Α.») αλλά και έναν «εύστοχο» κατά τη γνώμη τους χαρακτηρισμό: «Άπλυτοι φλώροι».

Πηγή: left.gr



Κερατσίνι – 4/2/2014

Την επανεμφάνισή τους έκαναν το βράδυ της 4ης Φλεβάρη, μέλη της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στο Κερατσίνι, έπειτα την προκλητική τους πορεία δύο βδομάδες πριν και την επίθεση τους στο αυτοοργανωμένο κοινωνικό στέκι “Ρεσάλτο”.

Για δεύτερη φορά, βεβήλωσαν το σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, κατεβάζοντας τα αντιφασιστικά πανό που είχαν αναρτήσει στο σημείο, κάτοικοι της περιοχής.

Πηγή: in.gr




Σύρος – 7/2/2014

Το απόγευμα της 7ης Φεβρουαρίου θρασύδειλοιπροσπάθησαν (ανεπιτυχώς) να δημιουργήσουν επεισόδιο, προκαλώντας φθορές στους τοίχους του Πανεπιστημίου Αιγιαίου, πετώντας μικροαντικείμενα και με φραστικό τρόπο επιτέθηκαν σε φοιτητές που πήγαιναν να δώσουν τα μαθήματα τους ή να μελετήσουν στο χώρου του Πανεπιστημίου.

Σε φοιτητή που τους ζήτησε το λόγο των πράξεών τους απάντησαν προκλητικά «Χρυσή Αυγή εδώ, θα τα κατεβάσουμε όλα».

Άμεσα φοιτητές/τριες κινητοποιηθήκαμε και συγκεντρωθήκαμε στο προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου. Αρκούσε η μαζικότητα μας (και μερικές φωνές...) για να φύγουν όπως-όπως.

Πηγή: Φοιτητικός Σύλλογος Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων



Αθήνα – 10/2/2014

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μετανάστης μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο έπειτα από ξυλοδαρμό. Ο ίδιος ο μετανάστης έκανε λόγο για μέλη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή 9/2, στο Περιβολάκι της Νίκαιας, στις 16:00. Ασθενοφόρο μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο.

Πηγή: thepressproject.gr




Αθήνα – 18/2/2014

Στις 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε καταγγελία της ΕΣΗΕΑ που αναφέρεται σε επίθεση φασιστών εναντίον της δημοσιογράφου Διονυσίας Λάγιου, στο Περιστέρι.

Ομάδα τραμπούκων, γνωστών στις αστυνομικές αρχές, έσυρε βίαια τη δημοσιογράφο, όπου τη χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα, φθάνοντας σχεδόν σε σημείο πνιγμού, ενώ την έβριζαν με χυδαίο τρόπο.



Αθήνα – 27/2/2014

Εργαζόμενος μετανάστης ξυλοκοπήθηκε από τον εργοδότη του γιατί είχε το «θράσος» να ζητήσει τα δεδουλευμένα του, μέσω της νόμιμης οδού, καταφεύγοντας δηλαδή στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Ο 25χρονος Γ.Σ., πακιστανικής καταγωγής, εργαζόταν στην καφετέρια «Scherzo», στο Μαρούσι, από τον Ιούνιο του 2013 έως και τα μέσα του περασμένου Οκτώβρη. Ο Γ.Σ. έπαιρνε μεροκάματο 10 ευρώ για να δουλεύει καθημερινά σχεδόν 14 ώρες. Ωστόσο, ο εργοδότης του αρνιόταν να του καταβάλει ακόμα και αυτά τα χρήματα και τον Οκτώβριο έφτασε να του χρωστάει περίπου 400 ευρώ, ποσό «πολύ χαμηλότερο του νομίμου», όπως σχολιάζει η δικηγόρος του, Αννίτα Γαραντζιώτη.

Πηγή: efsyn,gr



Κομοτηνή - 6/3/2014

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ομάδα νεοναζί πραγματοποίησε «νυχτερινή επιδρομή» στην άδεια από φοιτητές Νομική Σχολή της Κομοτηνής πετώντας φυλλάδια και σχεδιάζοντας σβάστικες πάνω σε πανό και τραπεζάκια αριστερών φοιτητικών παρατάξεων. Στα φυλλάδια, με την υπογραφή «εθνικοσοσιαλιστική φοιτητική κίνηση Κομοτηνής», ανέφεραν πως θα αναλάβουν δράση στο Πανεπιστήμιο

Πηγή: tvxs.gr



Καβάλας - 9/3/2014

Εμπρηστική επίθεση δέχτηκε τα ξημερώματα στέκι αντιεξουσιαστών στην Καβάλα. Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι, στις 02:10 τοποθέτησαν μπροστά στην είσοδο ένα αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό από γκαζάκια και τον πυροδότησαν, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη, χωρίς ωστόσο να προκληθούν υλικές ζημιές.

Πηγή: thesstoday.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.