10.2.14

Γνωστός Γερμανός νεοναζί στην εκδήλωση για τα Ίμια (φωτό)

Αυτό που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα η γερμανική εφημερίδα «Die Ziet», ότι δηλαδή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ιμια το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου παρέστησαν και μέλη του γερμανικού εθνικοσιασιαλιστικού κόμματος FNS επιβεβαιώνει εικόνα - ντοκουμέντο που έρχεται σήμερα στη δημοσιότητα.

Ο μαυροφορεμένος με το ημι-ξυρισμένο κεφάλι που στέκεται σε στάση προσοχής κρατώντας μια αναμμένη δάδα μπροστά στο μνημείο των τριών πεσόντων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στην πλατεία Ρηγίλλης στα αριστερά της φωτογραφίας δεν είναι άλλος από τον γνωστό Γερμανό νεοναζί Ματίας Φίσερ, ενεργό μέλος του FNS και ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του.

Οι σχέσεις του Φίσερ με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής αποκαλύφθηκαν τον Φεβρουάριο του 2013, όταν ο Γερμανός επισκέφθηκε μαζί με αντιπροσωπεία του FNS τα γραφεία της ΧΑ στη Βουλή και φωτογραφήθηκαν με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Νίκο Μίχο και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο.



Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» τα μέλη του FNS φροντίζουν συνήθως όταν επισκέπτονται την Αθήνα να μη δημοσιοποιούν βίντεο ή φωτογραφίες στα οποία απεικονίζονται τα πρόσωπά τους. Όπως φαίνεται, πάντως, φέτος δεν τα κατάφεραν.

Φέτος, πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» τα μέλη του FNS που επισκέφθηκαν την Αθήνα την περασμένη εβδομάδα εκτός από το παρόν στην εκδήλωση της ΧΑ για τα Ιμια έκαναν βόλτες στην Αθήνα και στο Καλαμάκι, επισκέφθηκαν την Ακρόπολη και «προσκύνησαν» στους τάφους των 9.973 στρατιωτών των ναζιστικών στρατευμάτων στο γερμανικό νεκροταφείο Διονύσου.


Πηγή: το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.