16.1.14

Ναζιστικοί χαιρετισμοί, SS και όπλα στην έκθεση για τη Χρυσή Αυγή (photos)

Φωτογραφίες - σοκ που δείχνουν μέλη της Χρυσής Αυγής να χαιρετούν ναζιστικά, να εκπαιδεύονται με αυτόματα όπλα και να ποζάρουν μπροστά από σημαίες των SS παραδόθηκαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα, που χειρίζεται την υπόθεση του ακροδεξιού κόμματος.
 
Το υλικό βρέθηκε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν από τα σπίτια του συλληφθέντος για την υπόθεση Φύσσα, Γιώργου Πατέλη (πυρηνάρχη Νίκαιας της Χ.Α.) και του στελέχους του κόμματος, Θέμις Σκορδέλη που είναι υπόδικη για δολοφονική υπόθεση κατά μεταναστών.
 
Μέχρι στιγμής τέτοιου είδους φωτογραφίες υπήρχαν μόνο με βουλευτές της οργάνωσης, μεταξύ αυτών και ο Ηλίας Κασιδιάρης.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές και δικαστικές πηγές, με το υλικό αυτό επιβεβαιώνεται η παραστρατιωτική δομή της οργάνωσης και δημιουργούνται νέα δεδομένα στην έρευνα για την δολοφονία, τον περασμένο Σεπτέμβριο, του 35χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.



Να σημειωθεί ότι σε αρκετές φωτογραφίες ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται και ο Γιώργος Ρουπακιάς, δολοφόνος του Παύλου Φύσσα. Μάλιστα σε μία φωτογραφία βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Η. Παναγιώταρο.

Σε άλλες φωτογραφίες εικονίζονται ανήλικα παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά.





































Πηγή: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.