20.12.13

Οι δολοφόνοι του Σαχτζάτ Λουκμάν και του Παύλου Φύσσα προκαλούν ξανά στον Πειραιά.

Ρατσιστική διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» προγραμματίζει για το πρωί του Σαββάτου η συμμορία των δολοφόνων χρυσαυγιτών. Οι διαπλεκόμενοι με όλο το σκοτεινό φάσμα του συστήματος που διασώζει τους τραπεζίτες και δολοφονεί τους απλούς ανθρώπους, θέλουν να εμφανίζονται σαν φιλάνθρωποι, την ίδια ώρα που δολοφονούν στο δρόμο και ψηφίζουν τροϊκανά μέτρα στη Βουλή. 

Οι αποκαλύψεις μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, συνεχίζονται. Υψηλές πλάτες στην αστυνομία, το στρατό, την εκκλησία (και του Πειραιά), και βέβαια στο περιβάλλον του πρωθυπουργού και στη ΝΔ: Κρανιδιώτης, Μπαλτάκος, Σιδέρη, Βορίδης, Γεωργιάδης είναι απλώς οι πιο προβεβλημένοι από τους φίλους των νεοναζί. 


Οι πλάτες αυτές είναι και ο λόγος που η έρευνα για την αποκάλυψη της βρόμικης δράσης τους σταμάτησε πρίν καν αρχίσει. Κανείς δεν έμαθε ποτέ ποιοι εφοπλιστές είναι οι χρηματοδότες τους, οι νεοναζί μπάτσοι που ανακάλυψε ο Δένδιας ήταν μόνο 10, ο ναζιστής εφοπλιστής Πάλλης βγήκε από τη φυλακή πρίν καν μπεί μέσα. Αυτοί είναι οι υψηλοί φίλοι των «αντισυστημικών» ναζί. Πιο συστημικός δηλαδή βρίσκεις τοίχο. 



Η δύναμη που μπορεί να σταματήσει τη φασιστική απειλή είμαστε εμείς. Ο κόσμος που εργάζεται και σπουδάζει, ο κόσμος που μπορεί και βάζει σε κίνηση με τη δουλειά ολόκληρη την κοινωνία και με τους αγώνες του να την αλλάξει. 


Ο Σαχτζάτ Λουκμάν ήταν ένας από αυτούς τους απλούς ανθρώπους, που βρήκε το θάνατο από το μαχαίρι των χρυσαυγιτών στα Πετράλωνα. Θέλουμε η δίκη τους να δικαιώσει τους γονείς και την οικογένεια του Σαχτζάτ, τη μνήμη των θυμάτων τους, και μαζί τους όλο το αντιφασιστικό κίνημα και τις μάχες που έστειλαν κάποιους από τους δολοφόνους χρυσαυγίτες πίσω από τα κάγκελα.


Ταυτόχρονα, πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να σηκώσουν κεφάλι. Γι’ αυτό , το Σάββατο οι δρόμοι θα είναι δικοί μας. Είμαστε εμείς που δεν τους έχουμε αφησει να πάρουν ανάσα σε καμια γειτονιά, αναγκάζοντάς του σε θλιβερές μίζερες συγκεντρώσεις μίσους με τις πλάτες της αστυνομίας. Είμαστε εμείς που θα τσακίσουμε τους φασίστες, από τον Πειραιά ως το Πέραμα και από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη, μαζί με τη μνημονιακή κυβέρνηση και το σύστημα που τους καλύπτει.

Να ματαιώσουμε τη ρατσιστική φιέστα των χρυσαυγιτών στον Πειραιά.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 9.30 π.μ. Σωτήρος & Καραϊσκου.



Αντιναζιστική Πρωτοβουλία Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.