3.12.13

Οι Αμερικανοί πράκτορες θέλουν να ανακρίνουν τους κρατούμενους από την Τουρκία!



Στις 30 Μαΐου στην Αθήνα στα Εξάρχεια με τη συνεργασία των MITCIA και των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών  έγινε απαγωγή του επαναστάτη από την Τουρκία Bulut Yayla και με παράνομο τρόπο παραδόθηκε στην Τουρκία. Έπειτα από αυτό το γεγονός οι ΗΠΑ έβαλαν τον Bulut Yayla στην λίστα με τους διεθνούς τρομοκράτες. Ο BULUT YAYLA ήταν στο φοιτητικό κίνημα στην Τουρκία και εκδικάζεται ως τρομοκράτης  για λόγο συμμετοχής του σε δημοκρατικές δράσεις, όπως 1μαη, συμπαράσταση σε απεργίες εργαζομένων, πολιτικές εκδηλώσεις κτλ.

Σε έγγραφο που πρόεκυψε στην δίκη που έγινε πρόσφατα του HASAN BIBER, ο όποιος έκανε απεργία πείνας για να μην εκδοθεί στην Τουρκία, οι ΗΠΑ ζήτησαν όλα τα έγγραφα και τις αποδείξεις (ταυτότητες , διαβατήρια, υπολογιστές που κατασχέθηκαν στους εφόδους, DNA κτλ)  για τους , Hasan Biber, Mehmet Yayla, Erdoğan Çakır, Ahmet Düzgün Yüksel και Sinan Oktay Özen οι οποίοι είναι επαναστάτες από την Τουρκία που κρατούνται στις φύλακες Κορυδαλλού. Επίσης αποκαλύφθηκε έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ το όποιο απαιτεί να γίνει ανάκριση των κρατούμενων από τους πράκτορες FBI. Την περασμένη εβδομάδα  ο Ανακριτής ειδοποίησε τον  Ahmet Düzgün Yüksel και τον Erdoğan Çakır πως ήρθαν οι πράκτορες του FBI για να τους ανακρίνουν.

Στις 29 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή με άδεια και έγκριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης βρέθηκαν στις φυλακές του κορυδαλλού ένας Ανακριτής, ο μεταφραστής και δυο πράκτορες από την πρεσβεία, με απαίτηση να γίνει ανάκριση στον AHMET DUZGUN YUKSEL.


Είναι μια επίθεση που ξεκίνησε στην Ελλάδα, με την απαγωγή του BULUT YAYLA, η οποία  συνεργάζεται με τον φασισμό της Τουρκιάς απολύτως για τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Οι απαγωγές, οι συλλήψεις, οι δίκες και οι εκδόσεις είναι ένα κομμάτι αυτών των επιθέσεων. Σήμερα ζητάνε από μας να δεχτούμε να μας ανακρίνουν οι Αμερικάνοι. Εμείς, οι επαναστάτες από την Τουρκία σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε την ανάκριση από τους Αμερικανούς, και ούτε θα αναγνωρίσουμε τις αυθαίρετες  κινήσεις τους. Η Ελλάδα τους επαναστάτες από την Τουρκία, που με απειλές προσπαθεί να έχει υπό πίεση, τους παραδίδει στους Αμερικανούς  πράκτορες.

Δεν είναι έγκλημα να αγωνίζεσαι εναντίον του ιμπεριαλισμού και του φασισμού, έγκλημα είναι να συνεργάζεσαι με τον ιμπεριαλισμό και με το φασισμό.
Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει αυτή την συνεργασία, και να ακυρώσει την άδεια που έδωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης για ανάκριση των κρατούμενων από τους Αμερικανούς πράκτορες.

Ενάντια στις πολιτικές των διώξεων που στόχο έχουν να λυγίσουν τους επαναστάτες από την Τουρκία, καλούμε τον ελληνικό λαό, τις οργανώσεις και τα κόμματα της Αριστεράς, τους Δημοκρατικούς Μαζικούς Φορείς, τα Συνδικάτα και κάθε Δημοκράτη Επαναστάτη να δείξουν ευαισθησία στο ζήτημα αυτό, και να σταθούν αλληλέγγυοι, καταγγέλλοντας  αυτή την επίθεση.

Σχετικά με όλα αυτά τα ζητήματα πραγματοποιούμε Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 π.μ. και σας καλούμε όλους για άλλη μία φορά να συμμετάσχετε σε αυτήν δείχνοντας την συμπαράστασή σας.

Συνέντευξη τύπου
04 Δεκεμβρίου την Τέταρτη
ΑΔΕΔΥ Ψύλλα 2 & Φιλελλήνων
ώρα. 12 πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.