10.12.13

Συνάντηση αντιφασιστών Ημαθίας – Πέλλας στη Νάουσα

Του Λάζαρου Παπαχρυσοστομίδη

Έγινε ανοιχτή συνέλευση του Δικτύου αντιφασιστικών, αντιρατσιστικών συλλογικοτήτων Ημαθίας- Πέλλας στη Νάουσα. Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν τοπικά και σε αυτές που προγραμματίζουν για το μέλλον.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου γίνεται το πανελλαδικό συλλαλητήριο ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στην Ξάνθη. Σε αυτό παίρνει μέρος από το δήμο μας η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας και η ΑΝΤΙΦΑΡΑΠ Πολιτών του δήμου Νάουσας, στις οποίες πρέπει να απευθυνθεί, έγκαιρα, όποιος-α θέλει να συμμετάσχει.

Από τις συλλογικότητες  της Νάουσας προτάθηκε κοινός αγώνας των νομών μας με εκδήλωση για την Υγεία. Από την Πέλλα προγραμματίζεται συζήτηση για το θέμα του ρατσισμού με προβολή του ντοκιμαντέρ  "Ruins". Επίσης, από τις συλλογικότητες της Νάουσας προγραμματίζεται επόμενη αντιφασιστική εκδήλωση στον Κοπανό. 


Στις 12 Ιανουαρίου, Κυριακή, ώρα 6 μ.μ. πραγματοποιείται  η επόμενη συνάντηση του Δικτύου στη Νάουσα και στις 14 Ιανουαρίου, το Δίκτυο θα είναι παρόν στη δίκη του Γιώργου Βραχνή, του οποίου, με τραυματισμούς, το κατάστημα καταστράφηκε από χρυσαυγίτες και αυτοί, με απύθμενο θράσος, του κάνουν μήνυση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.