18.12.13

Τετάρτη 18 Δεκέμβρη: ευρεία συνέλευση αντιφασιστικών οργανώσεων



Η Χρυσή Αυγή Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους φυλακισμένους βουλευτές της το Σάββατο 21 Δεκέμβρη στις 6μμ στον Λευκό Πύργο.
Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Χρυσής Αυγής σε κεντρικό σημείο της πόλης, μετά από πολύ καιρό. Παρότι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ποιοι θα παρευρεθρούν στη συγκέντρωση, είναι πολύ πιθανό να φέρουν ηγετικά στελέχη. Μάλιστα, ενώ η ΧΑ συνηθίζει να δημοσιεύει τις εκδηλώσεις της 1-2 μέρες προτού γίνουν, αυτή τη φορά τη δημοσιοποίησε από αρκετά νωρίς- κάτι που δείχνει ότι προσπαθεί να κινητοποιήσει συνολικά τη βάση της. 

Είναι επιτακτικό για το αντιφασιστικό κίνημα να μην επιτρέψει τη φιέστα της Χρυσής Αυγής και να εμπνευστεί από το κίνημα της Θάσου, που κατάφερε να απομονώσει τους χρυσαυγίτες. Η ΧΑ προσπαθεί να ξαναστηθεί στα πόδια της και να συνεχίσει την εγκληματική της δράση. Να μην τους αφήσουμε!

Με βάση συννενοήσεις με όλες τις αντιφασιστικές κινήσεις, οργανώσεις και σχήματα καλείται συνέλευση σήμερα Τετάρτη στις 9μμ στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.