6.11.13

Επίθεση στα γραφεία της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Παιανίας – Γλυκών Νερών


Χθες βράδυ 4/11/2013, οι γνωστοί άγνωστοι, επιτέθηκαν στα γραφεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑΠαιανίας-Γλυκών Νερών, προξενώντας σοβαρές φθορές στην τζαμαρία των γραφείων.
Η πράξη αυτή είναι σε συνέχεια υβριστικής επίθεσης που δέχθηκαν κατ’ εξακολούθηση σύντροφοί μας, κατά την διανομή υλικού για την απεργία της 6/11/2013, στην Παιανία το βράδυ της 3/11/2013, από ομάδα τριών ατόμων, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, που όπως αποδείχθηκε (βάσει του αριθμού κυκλοφορίας) από το Α.Τ. Παιανίας, ανήκει σε κάτοικο της περιοχής. Η υβριστική επίθεση συνοδεύτηκε με απειλές κατά των συντρόφων και κατά των γραφείων της οργάνωσης.

Η Ο.Μ. Παιανίας-Γλυκών Νερών, ανέφερε τα γεγονότα στο Α.Τ. Παιανίας, που επελήφθη της υπόθεσης, ζητώντας παράλληλα την προστασία των γραφείων.
Καταγγέλλουμε  την επίθεση στο λαό της Παιανίας, της Ανατολική Αττικής και της Ελλάδας, δηλώνοντας ότι αυτές οι πρακτικές αφορούν το ένα και μοναδικό άκρο, τα τάγματα εφόδου του οποίου προσπαθούν να κάνουν την επανεμφάνιση τους. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι τέτοιες κινήσεις δεν μας τρομάζουν αλλά μας πεισμώνουν.  Ο αγώνας για την κοινωνική χειραφέτηση, την ισότητα και την κυβέρνηση της Αριστεράς δεν σταματά μπροστά στη δράση τραμπούκων που δρουν στο σκοτάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.