2.10.13

Μόλις τους άφησαν...κλωτσιές, βρισιές και απειλές σε δημοσιογράφους από τους χρυσαυγίτες βουλευτές (Βίντεο)


Παρά την πληθώρα των κατηγοριών που τους βαραίνουν, δεν απέχουν στιγμή από τραμπουκισμούς και φασιστικές συμπεριφορές οι Κασιδιάρης, Μίχος, Παναγιώταρος.


H λήψη από την κάμερα του Guardian:

Στην ιστοσελίδα της Guardian ένα βίντεο με διαφορετικές λήψεις αποτυπώνει μοναδικά τη σφαλιάρα που έριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην κάμερα του ξένου συνεργείου.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, σχετικά με τα παραπάνω περιστατικά:

Οι σφαίρες των νεοναζιστών δεν τρομάζουν τον Τύπο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταδικάζει με φρίκη και αποτροπιασμό το νέο απειλητικό και υβριστικό παραλήρημα των υποδίκων νεοναζιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά των εκπροσώπων του Τύπου –και ειδικότερα των τηλεοπτικών συνεργείων–, κατά την έξοδό τους από το κτίριο της Σχολής Ευελπίδων. Οι λεονταρισμοί με φράσεις όπως «θα σταματήσουμε μόνο με σφαίρες», αποκαλύπτουν τις εγκληματικές προθέσεις τους, αλλά δεν πτοούν κανένα εργαζόμενο στον Τύπο.

Η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη, με την πλήρη απομόνωσή τους από τον ελληνικό λαό και τον πολιτικό κόσμο. Η ΠΟΕΣΥ καλεί τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν άφοβα τα ερευνητικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που αφορούν τις εγκληματικές, απάνθρωπες και αντιδημοκρατικές δράσεις του νεοναζιστικού μορφώματος, τηρώντας πιστά τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας για ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση.


Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.