3.10.13

Επιβεβαιώνεται η στήριξη εφοπλιστών στη Χ.Α

εφοπλιστές
Νέες πληροφορίες, που επιβεβαιώνουν δημοσιεύματα της εφημερίδας Guardian, για στήριξη της νεοναζιστικής οργάνωσης από εφοπλιστές έρχονται στο φως από τις διαρροές της ΕΥΠ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Αυγή, εφοπλιστές φίλοι του Μιχαλολιάκου αναλάμβαναν να βοηθούν τα πρωτοπαλίκαρα του ηγέτη της ναζιστικής οργάνωσης, όπως ο Γ.Λαγός.


Υπενθυμίζεται ότι η Χρυσή Αυγή είχε στηρίξει με θέρμη τις προτάσεις για τη διατήρηση της φοροασυλίας των Ελλήνων εφοπλιστών (που θεσμοθετήθηκε από τη χούντα των συνταγματαρχών) αλλά και τα συμφέροντα του εφοπλιστή Γιάννη Λάτση - με αφορμή τη ρύθμιση για το «πλωτό μουσείο Νεράιδα».

Και οι Έλληνες εφοπλιστές όμως και ιδίως οι κάτοχοι μεγάλων μέσων ενημέρωσης δεν ξέχασαν να ανταποδώσουν τη στήριξη με σειρά δημοσιευμάτων και εκπομπών στις οποίες προέβαλαν τις θέσεις της Χ.Α.
Οι συγκεκριμένες καταγγελίες φυσικά αποτελούν απλώς παρωνυχίδα στη μεγάλη υπόθεση της χρηματοδότησης του νεοναζιστικού κόμματος από γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες. Η κυβέρνηση και η ΕΥΠ έχουν όλες τις πληροφορίες. Θα θελήσουν να τις μοιραστούν και μαζί μας;

Πηγή: info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.