4.10.13

Ο Χρήστος Παππάς με τα άμφια των ναζί (ΦΩΤΟ)

Στο Εθνος του Σαββάτου: Ο Χρήστος Παππάς με τα άμφια των ναζί

Οριστικό και αμετάκλητο τέλος σε όλες τις απόπειρες παραπλάνησης της ελληνικής κοινής γνώμης που συνιστούν παράλληλα χυδαία προσβολή των δημοκρατικών της παρακαταθηκών, για τις στοχεύσεις και την πραγματική φύση της εγκληματικής -κατά το εισαγγελικό πόρισμα- οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής», βάζουν αύριο οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το Εθνος.
Αδιάψευστα φωτογραφικά ντοκουμέντα, εμφανίζουν τον θεωρητικό της Χρυσής Αυγής και κρατούμενο από σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού Χρήστο Παππά, ενδεδυμένο τη στολή της χιτλερικής φρίκης.

Το συγκλονιστικό ρεπορτάζ διαλύει κάθε αμφιβολία για την ουσία του ναζιστικού μορφώματος και την ιδιοσυστασία των έγκλειστων, πλέον, πρωταγωνιστών του.
Δημοσιεύεται στο σαββατιάτικο φύλλο του Εθνους και αποτελεί μία ακόμη - και όχι την τελευταία- αποκάλυψη στη σωρεία των ντοκουμέντων και ρεπορτάζ της εφημερίδας, τα 
οποία ξεσκέπασαν το ναζιστικό, ρατσιστικό και έμπλεο μισαλλοδοξίας «αυγό του φιδιού».
Ενώπιον των εισαγγελέων και των ανακριτικών αρχών, αρχηγοί, υπαρχηγοί και εκτελεστικά όργανα της Χρυσής Αυγής, απαρνούνται κάθε... υπόνοια ναζισμού και ρατσισμού.
Και έχουν κατα περίπτωση το θράσος να δηλώνουν απλοί «πατριώτες».
Ιδού λοιπόν ο «καλός στρατιώτης» Χρήστος Παππάς με τα άμφια του ναζισμού.
Για να τελειώνει κάθε ψευδαίσθηση.

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.