25.10.13

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Τράγκας


Σχόλιο του Αntinazi zone


Για μια ακόμη φορά ο Γ.Τράγκας ξεπέρασε τον εαυτό του.

Μετά το σώου με τους 4 χρυσαυγίτες σε προηγούμενη εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ,  χθες στο κανάλι Ε στην εκπομπή του Ελεύθερος σκοπευτής είχε 6!!

Ήταν η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή μετά τις συλλήψεις που έβρισκαν βήμα οι χρυσαυγίτες. Και τι βήμα. 6 μόνοι τους επί 3 ώρες  με χαμόγελα κοκ.
Οι 5 ήταν οι βουλευτές Κασιδιάρης-Μίχος-Παναγιώταρος- Ηλιόπουλος-Ζαρούλια εκ των οποίων οι 3 πρώτοι είναι προσωρινά αποφυλακισμένοι και για τους 2 άλλους έχει ζητηθεί η άρση της βουλευτικής τους ασυλίας.

Ο «ευαίσθητος» καραμανλικός  -κατά δήλωσή του- Γ.Τράγκας, έχοντας τύψεις που έκοψε 2 μέρες πριν τον Κασιδιάρη πριν βγει στον αέρα, του ζήτησε δημόσια συγνώμη και χθες τον αποζημίωσε βγάζοντάς τον μαζί με τα άλλα μπουμπούκια.


Και συζητάγαν σαν καλοί φίλοι με χαμόγελα και περισσή ευγένεια. Ο Κασιδιάρης μάλιστα είπε ότι «ήταν λάθος του οι επιθέσεις σε δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια», ενώ η Ζαρούλια περιέγραψε την μέρα της σύλληψης του άνδρα της ζωής της, Μιχαλολιάκου.

Οι Ναζί παρίσταναν τα αρνάκια μπροστά την κάμερα και τους διωκόμενους για τις ιδέες τους. Και το Ε με τον Τράγκα τους επέτρεψαν να διαφημίσουν τον εαυτό τους και την ναζιστική ιδεολογία τους 3 μέρες πριν την επέτειο του ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο φασισμό και στο ναζισμό.

Ο Τράγκας είναι πραγματικά εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής. Σε αυτόν έδωσε συνέντευξη στο CRASH ο Μιχαλολιάκος λίγες ώρες πριν συλληφθεί. Σε αυτόν πάντα βρίσκουν αποκούμπι στα δύσκολα οι χρυσαυγίτες.

Στον καραμανλικό της λαικής δεξιάς και επί δεκαετίες αστυνομικό συντάκτη ένα έχουμε να πούμε: όταν πριν ακόμα στεγνώσει το αίμα του Π.Φύσσα δίνεις βήμα στους δολοφόνους του, είσαι ηθικός αυτουργός και των επόμενων δολοφονιών από τους Ναζί. Όσο και να είναι πολλά τα λεφτά Γιώργο, δεν μπορεί να μην γουστάρεις και λίγο έναν Φύρερ.

7 σχόλια:

  1. Ο Τράγκας είναι πραγματικά εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής. Σε αυτόν έδωσε συνέντευξη στο CRASH ο Μιχαλολιάκος λίγες ώρες πριν συλληφθεί. Σε αυτόν πάντα βρίσκουν αποκούμπι στα δύσκολα οι χρυσαυγίτες.

    Στον καραμανλικό της λαικής δεξιάς και επί δεκαετίες αστυνομικό συντάκτη ένα έχουμε να πούμε: όταν πριν ακόμα στεγνώσει το αίμα του Π.Φύσσα δίνεις βήμα στους δολοφόνους του, είσαι ηθικός αυτουργός και των επόμενων δολοφονιών από τους Ναζί. Όσο και να είναι πολλά τα λεφτά Γιώργο, δεν μπορεί να μην γουστάρεις και λίγο έναν Φύρερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδαμε στην περιπτωση του παυλου φυσσα τι ηθελαν να πουν οι χρυσαυγιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα σχίσετε κανένα καλσόν απο το πολυ σφίξιμο. Αφου αγώνιζεστε ενάντια στον εαυτό σας και τα παιδιά σας, θα συνεχίσετε να ειστε 5,6 γραφικά νούμερα, ενω οι χρυσαυγίτες θα ξεπερνούν το εναμιση εκατομμύριο συμπατριωτών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είδαμε και το ενάμιση εκατομμύριο που μαζεύτηκε στη ΓΑΔΑ και στα δικαστήρια για την αλληλεγγύη του φυρερίσκου και των άλλων φασιστών. 50 καταθλιπτικοί τύποι ήσασταν όλοι κι όλοι.

      Διαγραφή
    2. "Αφου αγώνιζεστε ενάντια στον εαυτό σας και τα παιδιά σας..." λέει ο "αγανακτισμένος" φασιστάκος που υποστηρίζει μια ναζιστική-εγκληματική οργάνωση, η οποία ζητάει λιγότερες φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές και ψηφίζει υπέρ της διαγραφής των χρεών στις ΠΑΕ. Ποιοί είναι αυτοί που αγωνίζονται ενάντια στα παιδιά τους, άραγε; Τράβα πες τα αλλού ρε κόπανε.

      Διαγραφή
  4. Γιατι είσαστε τόσο λίγοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση;
    Γιατί δεν τσιμπάει κανείς;
    Oλα τα καλομαθημένα μαμόθρεπτα των Βορείων προαστίων, το παίζουν επαναστάτες απέναντι στους πλούσιους μπαμπάδες τους, παριστάνοντας τους αναρχικούς, η τους αριστερούς η τους αντιφασίστες.
    Η φραπεδιά, η μαγκιά εκ του ασφαλούς, μέχρι να βολευτουν μεγαλώνοντας στο δημόσιο, η στην επιχείρηση του μπαμπά, και να κάνουν το ελαφρό πηδηματάκι στους όμορους χώρους, της ΝΔ, του πασοκ, η του Συριζα, ισως κάποιοι και στο κκε. Είστε το σύστημα αδέρφια. Δεν έχετε σχέση με τον λαό που εργάζεται, υποφέρει απο την άγρια φορολογία, και πολλές φορές πηδάει απο το μπαλκόνι.
    Περάστικα σας, ίσως στην επόμενη μάζωξη να είστε και 500.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε, πες μας τι λέει η ΧΑ για την οικονομική πολιτική της χώρας; Είμαστε ενάντια στην ΕΕ και στο ευρώ, αλλά αφού μπήκαμε δεν μπορούμε να κάνουμε αλλίως. Αυτό λέει.
      Τι λέει για το χρέος της χώρας;
      Απάντα πρώτα σ' αυτά και άσε τις βλακείες για το πόσο κόσμο είχε η αντιφασιστική πορεία.
      Εσείς τι να πείτε που κάνατε πανελλαδική κινητοποίηση και μαζέψατε 500 ατόμα;
      Δεν θα μπώ στον κόπο να σου απαντήσω για το που μένει και πόσα φράγκα έχει ο κάθε αντιφασίστας. Αλλά θύμισέ μου. Πού έμενε ο αρχηγός σας πρίν μπεί στη φυλακή;

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.