3.10.13

Στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος – ελεύθερος ο Κασιδιάρης

Σχόλιο του Αntinazi zone


Η προφυλάκιση Μιχαλολιάκου καθώς και των Λαγού-Πατέλη κα και η αποφυλάκιση Κασιδιάρη-Παναγιώταρου-Μίχου αποκαλύπτει τα εξής:

1.      Το πολιτικό κατεστημένο της χώρας κάτω από την πίεση του αντιφασιστικού κινήματος και του σοκ που προκάλεσε στην κοινή γνώμη η εν ψυχρώ δολοφονία του Π. Φύσσα θέλησε να δώσει ένα χτύπημα στην Χρυσή Αυγή. Όχι για να την διαλύσει αλλά για να την θέσει υπό τον έλεγχό του. Γιατί την χρειάζεται. Γι αυτό άλλωστε έκανε και τα στραβά μάτια σε όσα κατήγγειλε το κίνημα 2 δεκαετίες τώρα και σε όσα αποκαλύπτονται τώρα. Την χρειάζεται όμως ελεγχόμενη και όχι ανεξέλεγκτη γιατί η αστική τάξη σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει βγάλει συμπεράσματα από το ιστορικό παρελθόν του φασισμού.

2.      Καμία κοινή λογική δεν αντέχει το σκεπτικό των δικαστών που έκριναν ότι ο Μιχαλολιάκος ήξερε τα πάντα και ο εκπρόσωπου Τύπου του κόμματος και εκπαιδευτής των Ταγμάτων Εφόδου Κασιδιάρης δεν ήξερε τίποτα. Η αποφυλάκιση των 3 θα προκαλούσε σοβαρή κρίση στην κυβέρνηση αν δεν ακολουθούσε η προφυλάκιση Μιχαλολιάκου. Γιατί θα ήταν πλήρη παραδοχή ότι όλο το σκηνικό των αποκαλύψεων και κατηγοριών ήταν έωλο και αστήρικτο. Επιπλέον θα ενίσχυε τους Χρυσαυγίτες στην προσπάθειά τους να παραστήσουν τα θύματα πολιτικών διώξεων


3.      Η προφυλάκιση Μιχαλολιάκου στέλνει το μήνυμα «καθίστε καλά Χρυσαυγίτες» η αποφυλάκιση Κασιδιάρη «δεν θέλουμε να σας διαλύσουμε»

4.      Οι αποκαλύψεις και τα ευρήματα των ημερών αποδεικνύουν ότι οι φασίστες έχουν διασυνδέσεις με αστυνομία-ΕΥΠ-στρατό και προετοιμάζονται για ένοπλα χτυπήματα ακόμα και για πραξικόπημα

5.      Το σόου Κασιδιάρη κα μετά την απελευθέρωσή τους στην Ευελπίδων και οι τραμπουκισμοί δείχνουν με τι ακριβώς έχουμε να κάνουμε. Η θεατρική τους παράσταση στις απολογίες επίσης διεκδικεί όσκαρ. «Δεν είμαστε ναζιστές και ρατσιστές» είπε ο Κασιδιάρης την ίδια ώρα που αποκαλυπτόταν ότι το σπίτι του Χ. Παππά – που είχε και 30 ώρες στην διάθεσή του για να αποκρύψει στοιχεία – έμοιαζε πιο πολύ με μουσείο Α. Χίτλερ. «Κάναμε λάθος με του Εγέρθητω και τις επιθέσεις στις λαϊκές» δήλωσε η Μαγδαληνή του Ναζισμού. Αλλά δεν είπε κουβέντα για τις επιθέσεις, τα μαχαιρώματα, τις δολοφονίες, τις δηλώσεις ότι δεν ήξερε τον Ρουπακιά κα

6.      Το αντιφασιστικό κίνημα και η Αριστερά δεν μπορούν να έχουν καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και τους «θεσμούς». Είναι δουλειά του κινήματος να τσακίσει αποφασιστικά και τελειωτικά το Ναζισμό. Να κλείσει τα γραφεία του, τα έντυπά του, να μην μπορεί να κάνει τις εκδηλώσεις του και πάνω από όλα να μην μπορεί να δηλητηριάσει τα μυαλά των απελπισμένων. Ασφαλώς χαιρόμαστε να βλέπουμε τον Φύρερ Μιχαλολιάκο στη φυλακή αλλά είναι δικό μας καθήκον να φροντίσουμε να μείνει εκεί μέχρι να σαπίσει παρέα με τον Ηλία και τα άλλα «παιδιά».

7.      Ο Σαμαράς και ο Βορίδης απείλησαν ευθέως την Αριστερά με τις δηλώσεις τους για διώξεις όχι μόνο στην Χρυσή Αυγή αλλά και σε όσους είναι ενάντια στην ΕΕ κτλ. Στην Χαλκιδική σέρνουν 27 αγωνιστές στα δικαστήρια με κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Ας φροντίσουμε να δώσουμε ένα πολύ καθαρό μήνυμα: η θεωρία των 2 άκρων που στοχεύει στο κίνημα και την Αριστερά δεν πρόκειται να περάσει!


8.      Τώρα είναι η ώρα για την μεγαλύτερη δυνατή ενότητα του κινήματος ενάντια στην κυβέρνηση και τους νεοναζί. Στο αντιφασιστικό κίνημα έχουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα που είναι η ύπαρξη του αντιφασιστικού συντονισμού επιτροπών-συλλογικοτήτων-πρωτοβουλιών Αθήνας-Πειραιά και ανάλογων πρωτοβουλιών σε Μακεδονία – Θεσσαλία. Πάνω σε αυτό πρέπει να κτίσουμε για να φτιάξουμε ένα πανίσχυρο αντιφασιστικό μέτωπο που θα έχει στόχο την ανατροπή πολιτικών και κυβερνήσεων που γεννούν, εκτρέφουν το φασισμό και προετοιμάζουν εξελίξεις τύπου Παπαδόπουλου ή Πινοσέτ για το κίνημα την επόμενη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.