11.10.13

Επίθεση και προσπάθεια τρομοκράτησης μέλους του ΚΚΕ από την ΧΑ


Η Οργάνωση του Κεντρικού – Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ με ανακοίνωση της καταγγέλλει «την οργανωμένη επίθεση και προσπάθεια τρομοκράτησης από τους τραμπούκους της ναζιστικής, εγκληματικής "Χρυσής Αυγής", σε μέλος του ΚΚΕ που δραστηριοποιείται στη Λαϊκή Επιτροπή της Τούμπας και που προπαγάνδιζε την προγραμματισμένη αντιφασιστική εκδήλωση της Λαϊκής Επιτροπής».



"Η  προσπάθεια τρομοκράτησης τόσο  της συντρόφισσας μας, όσο και των εργαζόμενων της περιοχής,  έπεσε στο κενό", προστίθεται στη συνέχεια.

"Η ομάδα των θρασύδειλων φασιστοειδών με τις κουκούλες, πήραν αποστομωτική απάντηση από το λαό της συνοικίας μας, που τους εμπόδισε μαζικά και δυναμικά για τα χειρότερα και τους κυνήγησε", τονίζεται στην ανακοίνωση, ενώ συμπληρώνεται: "Ο λαός της Τούμπας άλλωστε, έχει γράψει ηρωικές σελίδες, αποκρούοντας τους ιδεολογικούς προγόνους των σημερινών Χρυσαυγιτών. Έχει ήρωες, σε κάθε γειτονιά που θυσιάστηκαν όταν καλέστηκαν να σταματήσουν τους γερμανούς φασίστες-ναζιστές".


"Για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται το πραγματικό πρόσωπο της ναζιστικής, εγκληματικής "Χρυσής Αυγής". Είναι μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση, οργανώνει και εκτελεί εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του εργατικού - λαϊκού κινήματος, διασυνδέεται με τμήματα του κρατικού μηχανισμού και ειδικά των δυνάμεων καταστολής, διαπλέκεται με μαφιόζικα και άλλα εγκληματικά κυκλώματα. Αποδεικνύεται περίτρανα πως στόχο έχουν το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, τους αγωνιστές, τους κομμουνιστές", αναφέρει στη συνέχεια η Οργάνωση του Κεντρικού – Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

"Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα, το λαό της συνοικίας της Τούμπας – όπως έκανε και στο παρελθόν ενάντια στους ταγματασφαλίτες προγόνους τους - να δώσει αποστομωτική απάντηση σε τέτοιου είδους φασιστικές εγκληματικές ενέργειες. Δεν μας φοβίζουν. Αντίθετα μας δυναμώνουν. Ο λαός έχει τη δύναμη να απομονώσει, να ξεριζώσει στην κυριολεξία το φασισμό - ναζισμό, μαζί και τις εγκληματικές  απάνθρωπες θεωρίες του", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.


Πηγή: alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.