17.10.13

Οι αντιδράσεις των ακροατών ακύρωσαν τη συνέντευξη Κασιδιάρη στον Atlantis FM

Μετά από πολλές αντιδράσεις ακροατών του ο Atlantis FM αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συνέντευξη με τον κατηγορούμενο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη.


Το εντυπωσιακό είναι πως ο σταθμός είχε προαναγγείλει τη συνέντευξη, ενώ ο  αδικοχαμένος Παύλος Φύσσας, ήταν παλιός συνεργάτης του Atlantis FM!

Αντίδραση από τη MusicHeaven για τη συνέντευξη Κασιδιάρη στον Atlantis FM

Αντιδράσεις στην επιλογή του νεανικού μουσικού σταθμού, Atlantis FM να φιλοξενήσει συνέντευξη το επόμενο Σάββατο του κατηγορούμενο για συμμετοχή σε εγκληματική  οργάνωση, Ηλία Κασιδιάρη. Το επιχείρημα του ραδιοφωνικού σταθμού ήταν πως “εδώ μιλάνε όλοι”.  


Η εταιρεία MusicHeaven ανακοίνωσε ότι σταματάει κάθε συνεργασία με τον σταθμό ζητώντας την άμεση απόσυρση του λογοτύπου από την ιστοσελίδα του απαγορεύοντας και κάθε νέα του χρήση. “Πόση υποκρισία, να ανεβάζετε δημοσίευση με τον νεοναζιστή και λίγο πιο κάτω να γράφετε “Καλό Ταξίδι, φίλε Παύλο”. "Πόση ανευθυνότητα, να βάζετε έναν νεοναζιστή να μιλάει – χωρίς αντίλογο – σε χιλιάδες ψυχές που τώρα διαμορφώνονται”, καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Music Heaven.

Πηγή: paron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.