7.10.13

Antinazi - Μαθητές: Μόνο οι αγώνες μας μπορούν να τελειώσουν το φασισμό!

Προκήρυξη του Antinazi Zone που μοιράζεται αυτές τις μέρες σε Γυμνάσια και Λύκεια

Τις τελευταίες μέρες ακούμε πολλά και μαθαίνουμε ακόμα περισσότερα. Η δολοφονία του αντιφασίστα ράπερ Παύλου Φύσσα από χέρι Χρυσαυγίτη μας σόκαρε όλους. Οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν μας έδειξαν ποια πραγματικά είναι η Χρυσή Αυγή:

  • Η Χρυσή Αυγή είναι μια συμμορία μαφιόζων και δολοφόνων. Ο Φύσσας δεν ήταν η πρώτη δολοφονική επίθεση. Είχαν προηγηθεί επιθέσεις σε μετανάστες, σε αντιφασίστες, σε αριστερούς, σε αυτούς δηλαδή που πλήττονται από την κρίση και σε αυτούς που παλεύουν ενάντια στα Μνημόνια και στα μέτρα που μας βάζουν!
  • Η Χρυσή Αυγή είναι βουτηγμένη στη βρωμιά. Τα μέλη της, ακόμα και οι βουλευτές της, είναι μπλεγμένοι σε κυκλώματα πορνείας, προστασίας σε μαγαζιά και σε κάθε είδους λαμογιά.
  • Η Χρυσή Αυγή είναι πάντα στο πλευρό των ισχυρών. Στηρίζουν τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες γιατί χρηματοδοτούνται από αυτούς. Ποτέ δεν χτύπησαν κανέναν επιχειρηματία που μειώνει τους μισθούς, που απολύει εργαζόμενους. Ποτέ δεν χτύπησαν κανένα κύκλωμα εγκληματικότητας γιατί με αυτούς κάνουν δουλειές. Είναι υποστηρικτές των μεγάλων συμφερόντων.
  • Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Ναζιστικό κόμμα. Υποστηρίζουν το Χίτλερ και στα σπίτια των βουλευτών της βρέθηκαν κράνη και σημαίες με τα ναζιστικά σύμβολα, αφίσες και φωτογραφίες του Χίτλερ, ενώ ο Κασιδιάρης και άλλα κορυφαία στελέχη τους έχουν τατουαζ με τον αγκυλωτό σταυρό στο σώμα τους. Θεωρούν πρότυπο αυτούς που εξόντωσαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, που προκάλεσαν την πιο μεγάλη καταστροφή στην ιστορία της Ελλάδας (τους Γερμανούς κατακτητές) και την ίδια στιγμή μας το παίζουν «πατριώτες» και «υπερασπιστές του έθνους».
Μάθαμε λοιπόν πολλά. Το ζήτημα είναι τι κάνουμε γι’ αυτά. Μπορούμε να εμπιστευτούμε την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το φασισμό; Σίγουρα όχι! Γιατί αυτοί είναι που με τις πολιτικές τους έστρωσαν το έδαφος για την ανάπτυξή του! Το σύστημα χρειάζεται τους φασίστες για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, για να χτυπάνε τους αδύναμους και όσους αντιστέκονται. Γι’ αυτό το λόγο δεν πρόκειται να τους αντιμετωπίσει οριστικά.

Τότε ποιος μπορεί; Μόνο εμείς!

Εμείς που αγωνιζόμαστε ενάντια στα κλεισίματα σχολείων, στην ανεργία, στους φόρους, στα Μνημόνια! Μαζί με όλους όσους αγωνίζονται ενάντια στα μνημόνια και τους κυβερνώντες που έχουν προκαλέσει τη χειρότερη κοινωνική καταστροφή από τον καιρό της Χούντας των Συνταγματαρχών!

Μόνο το κίνημα μπορεί να τσακίσει το φασισμό! Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται οργάνωση. Πρέπει να οργανώσουμε αντιφασιστικές ομάδες σε κάθε σχολείο, σε κάθε γειτονιά, παντού, όπου μπορούμε! Να είμαστε εκεί και να είμαστε πολλοί γιατί αν δεν είμαστε θα είναι οι φασίστες! Να φτιάξουμε δίκτυα αλληλεγγύης και γρήγορης κινητοποίησης έτσι ώστε να μην έχουμε κι άλλους νεκρούς, όπως τον Παύλο! Να αποκαλύπτουμε στον κόσμο τι είναι πραγματικά η Χρυσή Αυγή! Να μοιράζουμε κείμενα, να κάνουμε προβολές, πορείες και κάθε είδους δράση που θα περιορίσει την εξάπλωση του νεοναζισμού! Παράλληλα να παλεύουμε ενάντια στις αιτίες που δημιουργούν το φασισμό – ενάντια δηλαδή στο ίδιο το σύστημα!

Έλα σε επαφή για να φτιάξουμε και στο δικό σου χώρο, σχολείο, γειτονιά, αντιφασιστικές ομάδες και επιτροπές!
Τηλέφωνο: 6948592320 (Πάρης)
Mail: [email protected]
- See more at: http://www.xekinima.org/arthra/view/article/antinazi-mathites-mono-oi-agones-mas-mporoyn-na-teleiosoy/#sthash.AWKsAe3F.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.