28.9.13

Αντιφασίστες διακόπτουν συναυλία του Σ. Μάλαμα στη Νέα Σμύρνη (βίντεο)



 
Αντιφασίστες ακτιβιστές από τη Νέα Σμύρνη ζήτησαν να πάρουν το λόγο στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα. Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης καθυστερούσαν να απαντήσουν στους ακτιβιστές εάν θα τους έδιναν τον λόγο και για αυτό με το που έκλεισαν τα φώτα και ακούστηκαν οι πρώτες νότες οι αντιφασίστες μπήκαν στο χώρο της συναυλίας και άνοιξαν πανό μπροστά από το Σ. Μάλαμα, που συνέχισε ατάραχος να τραγουδά.

Όταν όμως οι διοργανωτές, και πιθανώς ο ίδιος ο Σ. Μάλαμας, αντιλήφθηκαν ότι οι ακτιβιστές δεν είχαν καμία διάθεση να αποχωρήσουν επέτρεψαν σε έναν εκπρόσωπό τους να διαβάσει ένα σύντομο μήνυμα.

Το κοινό απάντησε με ένα θερμό χειροκρότημα.
 
 
Αμέσως μετά ο Σωκράτης Μάλαμας διατύπωσε τη δική του άποψη για τα πανό στις συναυλίες…
 
 
 
Οι αντιφασίστες ακτιβιστές, που προέρχονται από την Πρωτοβουλία Νέας Σμύρνης ενάντια σε φασισμό, ρατσισμό και κρατική καταστολή, την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης, τη Λαϊκή Συνέλευση Νέας Σμύρνης και άλλες κινηματικές και εργατικές συλλογικότητες έφυγαν ικανοποιημένοι ιδιαίτερα μάλιστα μετά τη μεγάλη αντιφασιστική πορεία που πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Νέα Σμύρνη με τη συμμετοχή τουλάχιστον 1.500 ατόμων, τη μεγαλύτερη στην ιστορία της πόλης. 

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.