15.9.13

Γιαννιτσά: Ναζιστικός χαιρετισμός στην ημέρα μνήμης των θυμάτων των Ναζί (Βίντεο)


Μαζική η σημερινή αντίδραση στο τρισάγιο που τελέστηκε στον Ομαδικό Τάφο στα Γιαννιτσά, στην μνήμη των 120 εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς και τους Έλληνες συνεργάτες τους.

Ανταποκρινόμενοι στα καλέσματα, περισσότεροι από 200 πολίτες, αντέδρασαν δυναμικά, στα 25 άτομα της Χρυσής Αυγής από την Κρύα Βρύση που παρευρέθησαν, παραταγμένοι, με λοστάρια στα κοντάρια της σημαίας, με μιλιταριστική παρουσία στο χώρο και με τον αετό του 3ου Ράιχ στις μπλούζες τους, φωνάζοντας το σύνθημα ''Τιμή στους χίτες στους ταγματασφαλίτες''.

Η δημοτική αρχή και η πολιτειακή ηγεσία απούσα με την παρουσία της. Με την ανοχή τους και την αδιαφορία τους, μέσα από κραυγές του κόσμου ''διώχτε τους!'' προτίμησαν να παρευρίσκονται στο χώρο οι συνεχιστές των δοσίλογων του ολοκαυτώματος των Γιαννιτσών.

Είμαστε ικανοποιημένοι που κανένας πολίτης δεν στάθηκε δίπλα από την Χρυσή Αυγή κατά την τέλεση του μνημοσύνου, καθιστώντας τους απομονωμένους και στο κοινωνικό περιθώριο.Τελικώς κατέθεσαν το στεφάνι του παραλόγου, μετά το πέρας της εκδήλωσης, χαιρετώντας ναζιστικά και υπό την οργή του κόσμου που καταστέλλονταν από μία διμοιρία των ΜΑΤ. Αμέσως μετά αποχώρησαν και το στεφάνι της ντροπής, το στεφάνι των θυτών στα θύματα, κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ !
ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ !
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.