22.9.13

Δύο δάσκαλοι "προκάλεσαν τρόμο και ανησυχία" σε έξι Χρυσαυγίτες και δικάζονται στα Χανιά μ' αυτή την κατηγορία!

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου γίνεται στα Χανιά η δίκη δύο δασκάλων που μηνύθηκαν από έξι στελέχη της τοπικής Χρυσής Αυγής για επίθεση και εξύβριση. Σύμφωνα με τη μήνυση των χρυσαυγιτών, οι δύο δάσκαλοι επιτέθηκαν στους έξι χρυσαυγίτες για να τους δείρουν, οι τελευταίοι όμως πρόλαβαν και κρύφτηκαν σε ένα καφενείο κι έτσι γλύτωσαν. Όμως από τις απειλές των δύο δασκάλων προκλήθηκε στους έξι χρυσαυγίτες "τρόμος και ανησυχία". Γι αυτό τη Δευτέρα θα γίνει η δίκη.
Αν δεν υπήρχαν οι φόνοι τόσων μεταναστών και η πρόσφατη δολοφονία του Παύλου Φύσσα θα μπορούσε κανείς να γελάσει με το περιεχόμενο της μήνυσης. Πρόκειται για τους τραμπούκους που υπερηφανεύονται για τη μυική δύναμή τους, αλλά δεν διστάζουν να ομολογήσουν (;) ότι "τρομοκρατούνται και ανησυχούν" όταν αυτοί είναι μόνον έξι κι έχουν απέναντί τους δύο ολόκληρους δασκάλους!

Διαβάστε το κείμενο και διαδώστε το σε όλους και όλες για να δουν και να καταλάβουν ότι οι Χρυσαυγίτες δρουν μόνο ως συμμορίες δεκάδων τη νύχτα, ενώ την ημέρα καταφεύγουν στην προστασία της αστυνομίας όταν βρεθούν αντιμέτωποι με την αποφασιστικότητα των δημοκρατικών πολιτών. Η απόλυτη ομοιότητα των κατηγοριών ενάντια και στους δύο δασκάλους (φαίνονται να λένε τα ίδια ακριβώς λόγια) αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής επαναλαμβάνουν σε κάθε περίπτωση αυτά που τους έμαθαν να λένε. Τα δικαστήρια θα τους τιμωρήσουν κάποια στιγμή για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία; Θα τιμωρηθεί ο Κασιδιάρης που απειλεί με αγωγές και μηνύσεις όσους λένε την οφθαλμοφανή αλήθεια ότι ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ανήκε στη Χρυσή Αυγή; Φτάνει πια η ανοχή θεσμών της Πολιτείας στην αλητεία, στο ψέμμα και στους τραμπουκισμούς των ναζιστών! 
Οι εκπαιδευτικοί των Χανίων τιμούν την αποστολή τους. Θα είμαστε κοντά τους με όλους τους τρόπους. 
Δείτε το κατηγορητήριο!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.