23.9.13

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει τη Χρυσή Αυγή για την επίθεση με γραπτή ανακοίνωση στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας



"Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει χαρακτηρίσει ανεπιθύμητους τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και θα συνεχίσει να αντιτίθεται στις βιαιότητες και τις ακρότητες στην οποίες προβαίνει με το μανδύα του ανεξάρτητου-πατριωτικού κόμματος", υπογραμμίζει στο ψήφισμα της η ΠΟΕ-ΟΤΑ


Ολόκληρο το ψήφισμα

Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που εξαπέλυσε με γραπτή ανακοίνωση του το κόμμα των νεοναζιστών, η Χρυσή Αυγή, σε βάρος του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Θέμη Μπαλασόπουλου.


Την ημέρα που η κυβέρνηση του μνημονίου έσερνε σε δίκη σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για τις κινητοποιήσεις του Οκτωβρίου του 2011, με προφανή σκοπό την τρομοκράτηση των εργαζομένων και την ποινικοποίηση των αγώνων του, ήρθε και η Χρυσή Αυγή να απειλήσει τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με ένα κατάπτυστο κείμενο γεμάτο ύβρεις και χαρακτηρισμούς.

Ενοχλήθηκαν οι νοσταλγοί των φασιστικών καθεστώτων από τη δήλωση του Θέμη Μπαλασόπουλου, πώς «η δίκη αναβλήθηκε γιατί αυτή τη στιγμή δικάζονται ο αγωνιστής Σάββας Μιχαήλ και ο πρώην Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κώστας Μουτζούρης μετά από μήνυση της Χρυσής Αυγής».

Η Χρυσή Αυγή μισεί το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων που ιστορικά υπερασπίζει τα συμφέροντα όλου του κόσμου της εργασίας, είτε είναι Έλληνες είτε είναι αλλοδαποί και επέλεξε τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για να εκφράσει, να αποδείξει και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του νεοναζιστικού μορφώματος της.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει χαρακτηρίσει ανεπιθύμητους τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και θα συνεχίσει να αντιτίθεται στις βιαιότητες και τις ακρότητες στην οποίες προβαίνει με το μανδύα του ανεξάρτητου-πατριωτικού κόμματος.


Διαβάστε την απειλητική και προκλητική ανακοίνωση του ναζιστικού μορφώματος

Ο κρατικοδίαιτος Πασοκοσυριζαίος Μπαλασόπουλος απειλεί την Χρυσή Αυγή

Ένα από τα πρώην πασοκόσκυλα, αυτά τα γνωστά ανδρείκελα του παπανδρεϊσμού τα οποία επί δεκαετίες κουνούσαν απειλητικά το δάχτυλο στον Ελληνικό Λαό και πλέον τρέχουν να βρουν κρατικοδίαιτη θαλπωρή στις ανοιχτές αγκαλιές του νεοπασοκικού Σύριζα, ο Θέμης Μπαλασόπουλος, εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την προσοχή της κοινής γνώμης από τον χαρακτηρισμό που απέδωσε στους δημάρχους της χώρας το νέο του αφεντικό Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος και τους χαρακτήρισε «βλαχοδήμαρχους».

Οι ψευτοτσαμπουκάδες του κρατικοδίαιτου συνδικαλιστή και προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, έρχονται προφανώς κατόπιν συγκεκριμένων εντολών της Κουμουνδούρου και προκειμένου να κοπάσει ο θόρυβος και οι αντιδράσεις που ξέσπασαν από την γκάφα του κυρίου Τσίπρα, να χαρακτηρίσει γεμάτος μπουρζουαζίδικη κομπλεξική αλαζονεία, τους δημάρχους της επαρχίας ως «βλαχοδημάρχους». Έξω λοιπόν από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και κατόπιν της αναβολής της δίκης που τον αφορούσε, διότι γινόταν η δίκη δύο άλλων «φρούτων» της μεταπολιτευτικής σοσιαληστρικής μπουρζουαζίας, ο πρώην πρασινοφρουρός και νυν πραίτορας της ροζ Αριστεράς δήλωσε: «η δίκη, ευτυχώς ή δυστυχώς, αναβλήθηκε γιατί αυτή τη στιγμή δικάζονται ο αγωνιστής Σάββας Μιχαήλ και ο πρύτανης Μιχάλης Μουντζούρης μετά από μήνυση της Χρυσής Αυγής. Φανταστείτε που έχει φτάσει το θράσσος αυτών των φασιστών. Γι' αυτό εμείς έχουμε υποχρέωση να τους πετάμε έξω όπου τους βρίσκουμε. Και εμείς ειδικά στην ΠΟΕ ΟΤΑ, αυτό πρέπει να κάνουμε. Ανέκαθεν ήταν εχθροί του συνδικαλιστικού κινήματος, ανέκαθεν στήριζαν τις επιλογές του κεφαλαίου».

Έχοντας κάνει το «μαρξιστοδημοκρατικό» του καθήκον, ο αιώνιος συνδικαλιστής του πασοκιστάν που τελειώσε και σήμερα οι συγγενείς του κάνουν μνημόσυνο, χειροκροτήθηκε από ένα περιοδεύοντα θίασο μετρημένων στα δάχτυλα κομματικών ανδρείκελων, ο οποίος έχει το θράσος να απειλεί την Χρυσή Αυγή πως θα την πετά έξω όπου τη βρίσκει. Μετά την επίδειξη γελοιότητος για να χειροκροτήσουν οι χαχόλοι, ο σούπερμαν της κρατικοδίαιτης Αριστεράς προσευχήθηκε αμέτρητες φορές στον πατερούλη Στάλιν μην τυχόν και συναντήσει Χρυσαυγίτες, τους οποίους υποσχέθηκε να πετά έξω όπου τους βρίσκει. Και φυσικά, με αυτό το φόβο θα ζει από τούδε και εις το εξής...

Και επειδή το κρατικοδίαιτο πασοκοειδές που στηρίζει πλέον Σύριζα, βρίσκεται σε παράκρουση, να ξεκαθαρίσουμε πως η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των τίμιων Ελλήνων εργαζομένων, που κερδίζουν με αγώνα το ψωμί τους και σε καμία περίπτωση στο πλάι άθλιων και θλιβερών, αισχρών και χυδαίων κομματανθρώπων που εξέθρεψε το πασοκικό κράτος και πληρώνει αδρά ο Ελληνικός Λαός! Κοντός ψαλμός κύριε κρατικοδίαιτε συνδικαλιστή της αριστεροφροσύνης με καπιταλιστικές όμως τσέπες: ο Ελληνικός Λαός είναι που θα σε πετάξει με τις κλωτσιές έξω όπου σε βρει και τότε θα είναι η Χρυσή Αυγή εκείνη που θα χειροκροτεί και θα επευφημεί!

Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.