26.9.13

Ανακοίνωση του Antinazi Zone για τη συγκέντρωση που καλεί η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων το Σάββατο


Είδαμε σήμερα να κυκλοφορεί η παρακάτω είδηση από το σάιτ της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων:Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 12:31

Έτοιμη για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει για τις 28 Σεπτεμβρίου η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων.

Έτοιμη για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, είναι η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, καλώντας τον ελληνικό λαό να δώσει βροντερό παρόν το ερχόμενο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις τέσσερις το απόγευμα. Η συγκέντρωση, θα πραγματοποιηθεί στον απόηχο των τελευταίων γεγονότων που στοχοποίησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις, μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα και τις έρευνες για τη ΧΑ.


Στην διακήρυξη που εξέδωσε η ΚΕΕΔ, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:
Οι Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του Συντάγματος Απαιτούν:


1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ λόγω Αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια.

2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών.

3. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ εντός Διμήνου, με την Απαγόρευση Συμμετοχής όλων των Πολιτικών που μετείχαν στις Κυβερνήσεις που ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάσταση.

4. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από Ανωτάτους Δικαστικούς και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ για το ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ μας Οδήγησαν στην Καταστροφική Συμφωνία του Μνημονίου. Ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου με Πραγματική Ισχύ Επιβολής των Αποφάσεων του.

5. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ από το Δημόσιο.

6. ΑΝΑΣΤΟΛΗ περαιτέρω ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ για Οικογενειακό Εισόδημα μέχρι 25.000€.

7. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ μέχρι την Ολοκλήρωση Ελέγχου των Τραπεζών από Ορκωτούς Λογιστές και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.

9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, συνέχιση Λειτουργίας Αμυντικών Βιομηχανιών.

10. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (Ιδιωτών/Επιχειρήσεων/Κράτους) μέχρι ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ του Ελληνικού Δημοσίου για τις Πολεμικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο.

11. ΑΡΣΗ του ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ και ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. Όλοι Ανεξαρτήτως «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» (άρθρο 4).

12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ όσων μετείχαν σε Οικονομικές Θέσεις του Δημοσίου, Άσκηση Διώξεων για Παράνομο Πλουτισμό και Απόδοση στο Κράτος.

13. ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ και ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ στο Ελληνικό Δημόσιο των Οφειλών τους.

14. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε ΑΙΓΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΘΡΑΚΗ και ΚΥΠΡΟ, με ταυτόχρονη καταστολή των διαφόρων Ομάδων που δουν στο εσωτερικό.

15. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με ανάλογη προώθηση στις Ευρωπαϊκές χώρες και στις χώρες Διακομιστές. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Άνω του 20% του Φορολογητέου Εισοδήματος Αυτών.

• Ο Κ.Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ όπως ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σε κατάλληλο χρόνο για την Διευκόλυνση των Εξελίξεων που Επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός.

• ΘΕΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ όλων των παραπάνω μπορεί να είναι ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣ.

• ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

ΠΗΓΗ


Αν αυτό όντως ισχύει και διασταυρωθεί ότι δεν είναι παραπληροφόρηση, χρειάζεται η άμεση κινητοποίηση και απάντηση όχι μόνο του αντιφασιστικού κινήματος αλλά όλης της αριστεράς και κάθε προοδευτικού πολίτη που δεν θέλει να ξαναζήσει το έργο: « ο στρατός να σώσει τη χώρα»

Πρόκειται για μια απειλή πολύ καθαρή που ακόμα και αν προέρχεται από περιθωριακές καταστάσεις αντανακλά πραγματικές σκέψεις που κυοφορούνται εδώ και καιρό απροκάλυπτα μέσα στο στρατό και σε συννενόηση με τμήματα του πολιτικού κατεστημένου.

Η εφημερίδα το ΒΗΜΑ είχε δημοσιεύσει πληροφορίες για σχέδια επικείμενου πραξικοπήματος που ενέπλεκαν μάλιστα τον πρώην Α/ΓΕΣ  υφυπουργό ΥΠΕΘΑ Φ.Φραγκούλη. Επίσης είχαν δημιουργηθεί πατριωτικές πολιτοφυλακές σε διάφορες περιοχές ενώ ακόμα πιο πρόσφατες είναι οι αποκαλύψεις  δημοσιογράφων της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ  σχετικές με τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Ομάδα βατραχανθρώπων είχε παρελάσει πριν λίγα χρόνια στο κέντρο της Αθήνας φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα και είχε προσαχθεί σε δίκη όπου είχαν απειλήσει ευθέως τους ενάγοντες και τους δικηγόρους τους.


Στα περιεχόμενα της ανακοίνωσης των εφέδρων πέρα από διάφορες δήθεν φιλολαικές κορώνες διαβάζουμε:

« με ταυτόχρονη καταστολή των διαφόρων Ομάδων που δουν στο εσωτερικό.»
« ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»
« ΘΕΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ όλων των παραπάνω μπορεί να είναι ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣ.»

« ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ»

Αυτά είναι και η ουσία της ανακοίνωσης που δείχνει και τον πραγματικό της στόχο.

Aκόμα πιο αποκαλυπτικό είναι και το κείμενο κάλεσμα της συγκέντρωσης των εφέδρων:

Λένε συγκεκριμένα (αποσπάσματα):

« ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.


Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 16:00μ.μ. 
η Πατρίδα καλεί όλα τα παιδιά της, την κρίσιμη ώρα.Η [ Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων θέλει να ξεκινήσει μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντεπίθεση από πολίτες, όχι διαμαρτυρία. Στους προδότες δεν διαμαρτύρεσαι. Θέλει να ξεκινήσει μια αντεπίθεση και έχει σαν σκοπό να πάει μπροστά από την άλλοτε ελληνική βουλή και να μην φύγει από εκεί, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα…..

Πολλοί λένε για διάφορες πιθανές αντιπαραθέσεις, όλα είναι πιθανά. Το θέμα είναι αν θέλουμε οι Έλληνες να δώσουμε αυτή τη μάχη, ή όχι. Όλα τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες…
. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων….»

    


Οι δήθεν φιλολαικές κορώνες περί «αναστολής μνημονίου και απολύσεων» εκτός του ότι είναι προπέτασμα είναι και έωλες αφού στην πράξη δεν σημαίνουν κατάργηση αλλά προσωρινό σταμάτημα αφήνοντας ανοικτή την εφαρμογή τους στο μέλλον.
Το ίδιο και η «καταγγελία του χρέους» που δεν σημαίνει άρνηση πληρωμής αλλά διαπραγμάτευση για καλύτερο διακανονισμό.

Απειλούν ευθέως όσους είναι αντίθετοι με αυτούς ενώ αποκαλούν «συντεχνίες» όσους αγωνίζονται ενάντια στις πολιτικές κυβέρνησης

Στην πράξη οι έφεδροι των ειδικών δυνάμεων ζητούν στρατιωτικό  πραξικόπημα με φιλολαικό περίβλημα.

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί και τα πρωτοφανή σε μαζικότητα αντιφασιστικά συλλαλητήρια το μαύρο μέτωπο νεοναζί, ακροδεξιών, χουντικών κτλ προσπαθεί να απαντήσει, να σηκώσει κεφάλι και να απειλήσει.

Το ενωμένο και οργανωμένο μαζικό κίνημα δεν πρέπει να αφήσει την απειλή αυτή αναπάντητη.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.