18.7.13

Απειλητικό τηλεφώνημα χρυσαυγίτη βουλευτή στη Συνέλευση Αθήνας για την αντιφασιστική διαδήλωση στη Καλαμάτα.

Το απόγευμα της Τετάρτης 17/7 και ώρα 20:15, μέλος της συνέλευσης Αθήνας που είναι υπεύθυνο για τις συμμετοχές στα πούλμαν, δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από κάποιον που συστήθηκε ως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κουκούτσης. Ο Κουκούτσης τηλεφωνούσε μέσα  από τη βουλή την ίδια ώρα που απ έξω βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη ψήφιση του ν/σ. 

Παραθέτουμε το νούμερο: 210 3707965.


Ο Κουκούτσης έβριζε και απειλούσε πως αν κατέβουμε το Σάββατο στη Καλάματα θα μας λιώσουν και πολλά άλλα.Το απειλητικό αυτό τηλεφώνημα, οι κραυγές και τα βρισίδια ένα πράγμα αποδεικνύουν. Μας φοβούνται!


Φοβούνται γιατί ξέρουν πως είμαστε πολλοί και πολλές, γιατί ξέρουν πως το Σάββατο δε θα τολμήσουν να βγουν από τις τρύπες τους.
 


Φοβούνται γιατί ξέρουν πως το φασιστοβεστιβάλ που ετοιμάζουν δε πρόκειται να το αφήσουμε να γίνει ούτε στη Καλαμάτα ούτε και πουθενά αλλού.


Οι απειλές τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας εξοργίζουν και να ενισχύουν την αποφασιστηκότητα μας για τη μάχη ενάντια στο φασισμό. 

Όλοι και όλες το Σάββατο 20/7 στη πανελλαδική αντιφασιστική διαδήλωση στη Καλαμάτα. Αναχώρηση πούλμαν Σάββατο 12:00 από το μουσείο. Κλείνουμε συμμετοχές στο 6983352564.

Ούτε στη Καλαμάτα, ούτε στην Αθήνα, ούτε πουθενα! Τσακίστε τους φασίστες...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.