12.7.13

Παιδότοπος στο Κάμπινγκ του Antinazi zone-YRE


Φέτος λειτουργούμε για πρώτη φορά στο κάμπινγκ του Antinazi zone -YRE παιδότοπο για τις ανάγκες των συμμετεχόντων που θέλουν να κάνουν διακοπές μαζί με την οικογένειά τους.

Η διάρκεια της απασχόλησης των παιδιών θα είναι τρίωρη καθημερινά και θα καλύπτεται από εθελοντές και γονείς.

Τα παιδιά θα συμμετέχουν δημιουργικά, φτιάχνοντας κατασκευές με υλικά της φύσης, χειροτεχνίες, ζωγραφίζοντας, τραγουδώντας , παίζοντας θέατρο, συμμετέχοντας σε μουσικοκινητικά δρώμενα και άλλα πολλά, πάντα σε ένα κλίμα σεβασμού της φύσης και των ανθρώπων ανεξαρτήτως εθνικότητας, φυλής και χρώματος…

Κατά τη διάρκεια της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, μπορούν να λαμβάνουν μέρος και οι ίδιοι οι γονείς. Αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, όμως, θα μπορούσαν τα παιδιά να ζήσουν τις δικές τους στιγμές στον παιδότοπο με τους εθελοντές εκεί, αφήνοντας και τους γονείς τους να έχουν λίγο δικό τους ελεύθερο χρόνο.
Καλοδεχούμενα τα παιδιά όλων των ηλικιών. Τα μεγαλύτερα παιδιά θα μπορέσουν αν θέλουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να οργανώσουν παιχνίδια για τους μικρότερους κατασκηνωτές, καθώς και άλλες δραστηριότητες που θα εμπνευστούν.

Παιδιά, φέρτε μαζί τις ιδέες και τα παιχνίδια σας (παλιά ή καινούργια, τα αγαπημένα σας ή αυτά που έχετε βαρεθεί και μπορούμε να τα "ανακατασκευάσουμε”)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.