15.7.13

Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας στη Ζαγορά, Σάββατο 20 ΙουλίουΑντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βόλος 15/07/2013

 Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας στη Ζαγορά

«Αν ο φασισμός ήταν φρούτο, θα ήταν σάπιο!»

Η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Αν ο φασισμός ήταν φρούτο, θα ήταν σάπιο». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 8:00μμ στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου στη Ζαγορά.


Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχτεί ότι ο σύγχρονος φασισμός – ναζισμός αποτελεί απειλή για τις δημοκρατικές κατακτήσεις όλης της κοινωνίας, ασκεί καθημερινά βία ενάντια σε όσους δεν ανταποκρίνονται στα ναζιστικά πρότυπα και ταυτόχρονα δεν προσφέρει καμία πραγματική λύση στα μεγάλα προβλήματα που βιώνουν οι εργαζόμενοι και συνολικά τα λαϊκά στρώματα. Κάτω από τις λαϊκιστικές κορώνες ο φασισμός - ναζισμός στηρίζει (όπως έκανε σε όλη του την ιστορία) το σάπιο πολιτικό – οικονομικό κατεστημένο που έχει οδηγήσει την κοινωνία στη σημερινή καταστροφή. Ο φασισμός- ναζισμός είναι ουσιαστικά το συμπλήρωμα του προκλητικού αυταρχισμού όλων των κυβερνήσεων που όλα τα τελευταία χρόνια παραβιάζουν το Σύνταγμα για να επιβάλλουν με κάθε μέσο τα άγρια μνημονιακά μέτρα.    

Ομιλητές  στην εκδήλωση θα είναι οι:

  • Σεραφείμ Σεφεριάδης - επίκουρος καθηγητής Πολιτικών επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
  • Φάνης Τριανταφύλλου - αρθρογράφος στην εφημερίδα «Ο Ταχυδρόμος»
  • Νίκος Κανελλής - μέλος της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.