14.6.13

Τουρνουά street football στο 2ο Αντιφασιστικό/ Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Καβάλας, 15 Ιουνίου



Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καβάλας δίνει κλωτσιά στο ρατσισμό και το Σάββατο 15 Ιουνίου στέλνει το μήνυμα ενός κόσμου ενωμένου, χωρίς διακρίσεις, μέσα από τη διοργάνωση του τουρνουά street football που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της πόλης. Πρόκειται για μία εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο του 2ου Αντιφασιστικού/ Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ και την οποία υποστηρίζει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.


Θα συμμετάσχουν 4 ομάδες. Οι δύο θα αποτελούνται από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε συλλόγους των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ, μία θα είναι από το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) «Κιβωτός» Καβάλας και η «Ελπίδα» από τη Θεσσαλονίκη, η οποία αποτελείται από Αφγανούς μετανάστες κι έχει λάβει μέρος σε πολλά παρόμοια παιχνίδια. Καλεσμένος θα είναι ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Σάββας Κωφίδης, που θα τιμηθεί από τη διοργανώτρια του φεστιβάλ, Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Καβάλας, για την ενεργό δράση του ως πολίτης στον αγώνα κατά του ρατσισμού.



Το τουρνουά θα ξεκινήσει περίπου στις 7 το απόγευμα. Θα διεξαχθούν τέσσερις αγώνες, δύο ημιτελικοί και οι τελικοί για την 1η και την 3η θέση. Κάθε αγώνας θα έχει δύο ημίχρονα των 7 λεπτών. Οι ομάδες θα παρατάσσονται με 4μελή σύνθεση (τερματοφύλακας και 3 παίκτες) με δικαίωμα αλλαγών.


Διαιτητές των αγώνων θα είναι οι Θανάσης Βερνέζης και Ζήσης Βακαλίδης. Γιατρός των 

αγώνων θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.


Τα έπαθλα που θα δοθούν στις ομάδες και τα αναμνηστικά των παικτών είναι προφορά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Επίσης, η ΑΕ Καβάλας προσφέρει αθλητικό εξοπλισμό για τη διεξαγωγή του τουρνουά.


Οι ομάδες:
1) Πιράνχας
Θεόφιλος Βαλκανίδης (Μ.Α. Αντιφιλίππων)
Άκης Ιωαννίδης (Μ.Α. Αντιφιλίππων)
Ευριπίδης Σαμόλης (Μ.Α. Αντιφιλίππων)
Θανάσης Καμενίδης (Μ.Α. Αντιφιλίππων)
Δημήτρης Οτσος (Αετός Ορφανού)
Μιχάλης Γαϊτατζής (Μ.Α. Αντιφιλίππων)
2) Πόντος
Ανέστης Κουνατίδης (Ηρακλής Καβάλας)
Σίμος Πολιανίδης (Ηρακλής Καβάλας)
Στέργιος Καραγιαννίδης (Ηρακλής Καβάλας)
Γιώργος Τσορμπατζής (Άρης Ακροποτάμου)
Μιχάλης Σπυρίδης (Βυζάντιο Κοκκινοχώματος)
Παναγιώτης Μαυρομάτης (Βυζάντιο Κοκκινοχώματος)
3) ΚΕΘΕΑ Καβάλας «Κιβωτός»
4) «Ελπίδα» Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.