6.6.13

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ - ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ


Το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι 15 Χρυσαυγίτες έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μοιράζοντας φυλλάδια και εφημερίδες. 

Μπορεί μέχρι τώρα να μην τολμούσαν να κάνουν δημόσιες «πολιτικές παρεμβάσεις» στην πόλη μας. Ωστόσο στην περιοχή μας δραστηριοποιούνται νεοναζιστικοί  πυρήνες που επιδίδονται εδώ και καιρό σε δολοφονικές  επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες και μαθητές.  

Μπορεί να προσπάθησαν να εμφανιστούν σαν το κόμμα που μπορεί να «τιμωρήσει το πολιτικό σύστημα». Αυτό όμως είναι το απατηλό προσωπείο τους! Εξαντλούν την βουλευτική τους δράση σε στημένους ψευτοτσαμπουκάδες μέσα στη βουλή για να εκτονώσουν την οργή του απελπισμένου λαού ενώ στην πραγματικότητα ψηφίζουν όλα τα νομοσχέδια εναντίον του λαού. Το πραγματικό τους πρόσωπο το αποκαλύπτουν στο δρόμο με τις επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες, μαθητές και αγωνιστές. Βρίσκονται πάντα απέναντι στις λαϊκές κινητοποιήσεις και στους εργατικούς αγώνες δίνοντας «χείρα βοηθείας» στην κρατική καταστολή.


Τους διαμηνύουμε ότι δεν θα τους αφήσουμε να σπέρνουν το φασιστικό τους δηλητήριο στις γειτονιές μας. Η Νέα Σμύρνη δεν θα γίνει πεδίο φασιστικής προπαγάνδας. 

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ !

ΟΛΟΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 12:00 
στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης
(απέναντι από τη στάση τραμ Αγ.Φωτεινής)



Στη συγκέντρωση - διαδήλωση καλούν: Πρωτοβουλία Ν. Σμύρνης ενάντια σε Φασισμό, Ρατσισμό και Κρατική Καταστολή- Ανήσυχοι Γονείς Π. Φαλήρου - Ν. Σμύρνης- Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Ν. Σμύρνης- Εργατική Λέσχη Ν. Σμύρνης- Αριστερή Παρέμβαση στους δρόμους της Ν. Σμύρνης- Μια Πόλη Ανάποδα- Δημοτική Κίνηση Στροφή Ν. Σμύρνης- Πρωτοβουλία Ενάντια στο Φατσισμό και τη Ρατσιστική Βία Καλλιθέας- Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Ν. Σμύρνης-  Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο Π. Φαλήρου - Ν. Σμύρνης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.