19.6.13

Όταν οι Χρυσαυγίτες τρώνε ξύλο- Τι έγινε χθες στα νότια


Του Πάρη Μακρίδη, μέλος της Πρωτοβουλίας Νέας Σμύρνης ενάντια σε φασισμό-ρατσισμό και κρατική καταστολή

Χθες το απόγευμα, η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής είχε προγραμματίσει μοτοπορεία στα νότια προάστια. Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη αντιφασιστική πορεία στη Νέα Σμύρνη, οι φασίστες ήθελαν να κάνουν επίδειξη δύναμης και να θεμελιώσουν την παρουσία τους στις περιοχές αυτές. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο! Μόλις μάθαμε το κάλεσμά τους, κινητοποιηθήκαμε άμεσα αντιφασίστες/τριες από πολλές συλλογικότητες των νοτίων (αναρχικές, αντιφασιστικές, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ, οπαδοί του Πανιωνίου κλπ). Σχεδόν 200 σ. πιάσαμε διάφορα «πόστα» (Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Αργυρούπολη, Ελληνικό) και τους περιμέναμε, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα περάσουν ανενόχλητοι από τις περιοχές μας. Οι Χρυσαυγίτες ξεκίνησαν από τα γραφεία τους στον Άλιμο, έκαναν μια γρήγορη περατζάδα από τη Γλυφάδα και καθώς περνούσαν από το Ελληνικό συνάντησαν την αντίσταση των σ. μας. Στη σύγκρουση που ακολούθησε, οι φασίστες ηττήθηκαν κατά κράτος (αφήνοντας πίσω τους ακόμα και τα μηχανάκια τους) και αυτό που τους έσωσε ήταν η παρουσία των αστυνομικών, οι οποίοι κινήθηκαν εναντίον των αντιφασιστών, προστατεύοντας φυσικά τους συνεργάτες τους. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι η μοτοπορεία των φασιστών γινόταν με συνοδεία αστυνομικών! Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης πέντε αντιφασίστες (τον έναν μάλιστα «προληπτικά», καθώς πήγαινε στο σημείο συγκέντρωσης) οι οποίοι χθες το βράδυ αφέθηκαν ελεύθεροι.


Ο αντιφασιστικός συντονισμός της περιοχής έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα. Η μοτοπορεία των φασιστών στα νότια προάστια μετατράπηκε λόγω της κινητοποίησής μας σε μια γρήγορη βόλτα από μια μόνο περιοχή και σε τσάκισμά τους στο δρόμο. Οι φασίστες πρέπει να το σκεφτούν πολύ καλά αν θελήσουν να κάνουν κάτι ξανά στις περιοχές μας. Γιατί είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε ξανά. Με μαζικές και μαχητικές κινητοποιήσεις, το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να σταματήσει τους νεοναζί και να τους δείξει ότι ο ψευτοτσαμπουκάς τους δεν μας φοβίζει και ότι δεν θα βρουν την ησυχία τους ούτε λεπτό.

34 σχόλια:

  1. Ντροπή να υπάρχουν ναζιστές στην χώρα μας... άνεργος μπορεί - σκατόψυχος φασίστας ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπη μην εσθανθεις ποτε εσυ φιλε ντροπη σε οποιν σκατοκεφαλο τους ψηφισε στηριξε αγαπησε.

      Διαγραφή
    2. http://thalamofilakas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8326.html

      Διαγραφή
  2. συντροφε κοντα 200 ειμασταν μονο στη ν.σμυρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πηγαν για μοροπορεια και καναν κατοστάρι!!!!! ακομα τρεχουν! Μπραβο μαγκες1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο ρε παιδια!!! ακομα τρεχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A3ioi :) Etsi na skotoneste meta3i sas kai na sas vlepoune oi Germanoi na xeronte. Kai avrio na klete gia tis doulies sas . (xwris na lew oti den ime anti nazistis) alla gegonota san k afta ginonte mono kai mono gia ta matia tou kosmou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μωρε και οι μαυροι στην αμερικη πρεπει να τα βρουν με την Κου Κουξ Κλαν.
      δεν ειμαι μαυρος αλλα ειπες μαλακια αδερφε

      Διαγραφή
    2. Aν δεν υπήρχε αντίσταση από το λαό θα είχαμε ακόμη τους τούρκους ή τους γερμανούς κατακτητές.....

      Διαγραφή
    3. στην νεα σμυρνη θα ξαναρθουμε και θα σας περιμενουμε απλυτα οπως την προηγουμενη φορα που δεν τολμησατε να πλησιασετε.
      στο ελληνικο φαγατε πολυ ξυλο αλλα την επομενη σας περιμενουν χειροτερα.

      Διαγραφή
  6. μπραβο ρε πανιωνιοι ...φιλικους χαιρετησμους απο θυρα 3 βολου ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙ-ΝΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό είναι να υπάρχει αντίδραση στον φασισμό, αλλά τέτοιου είδους αντίδραση μπορεί να καλλιεργεί κλίμα εμφυλίου. Πολύ το φοβάμαι. Η εν θερμώ σύγκρουση δεν είναι η καλύτερη ιδέα - αρχίζεις και μοιάζεις με αυτόν που συγκρούεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναβαθμίζεις υπερβολικά το ρόλο των κομμάτων της αριστεράς στην δράση μαχητικού αντιφασισμού που πραγματοποιήθηκε χθες. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η πρωτοβουλία και το σχέδιο δράσης στήθηκε άμεσα από αναρχικές συλλογικότητες και από αντιφασιστικές συλλογικότητες που πλαισιώνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη λογική του αναρχικού χώρου στο πως πραγματώνεται ο αντιφασισμός στο δρόμο, δηλαδή μαχητικά. Η λογική αυτή διαφέρει παρασάγκας από τη λογική "αριστερών" κομμάτων τύπου ΣΥΡΙΖΑ που πουλάνε πασιφισμό και νομιμοφροσύνη για να μαζέψουν ψηφαλάκια.

    Ανώνυμε, ποιοί ακριβώς να σκοτωνόμαστε "μεταξύ μας";; Τί κοινό ακριβώς έχουμε με τους έλληνες εθνικιστές εκτός του ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα; Εσύ προφανώς προτιμάς να σε εκμεταλλεύονται έλληνες αφεντικά και όχι γερμανοί. Εμάς κάτι τέτοιο μας είναι παντελώς αδιάφορο (εμένα προσωπικά μου είναι). Αυτό ακριβώς που λες σημαίνει να είσαι εθνικιστής. Να υπερασπίζεσαι την αλληλεγγύη μεταξύ της φαντασιακής κοινότητας του έθνους. Κάτι τέτοιο πρέπει να είναι αδιάφορο στους αντιφασίστες. Η ρίζα του ναζισμού-φασισμού-ρατσισμού, είναι ο εθνικισμός.

    Κατά τ'άλλα. Ούτε στα Σούρμενα ούτε και πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!
    Πίσω ρουφιάνοι, εμπρός σύντροφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι ηλίθιοι μαλώνουν με τους βλάκες....
    Ποιος θα νικήσει άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι θέμα ηλιθιότητας και βλακείας. Έχει να κάνει με τη στήριξη ή την ανατροπή του συστήματος.

      Διαγραφή
  10. Το μεγάλο ραντεβού είναι στην Καλαμάτα. Η μεσογειακή τάφρος είναι δίπλα. Ας τους πετάξουμε όλους μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οχι παντως εσυ Θοδωρα που εισαι αρχι-μαλακας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θοδωρα ποσο ιδιωτης(idiot) εισαι? και εσυ τι επικαλεισαι? τη σοφια? απο που και ως που? ενας απαθης και φιλησυχος ''αθωος'' ανθρωπακος εισαι! θοδωρακο!

    το yre παντως για 3-4 αυγουστου την εκανε για θασο! μπραβο! ''αντιρατσιστες'' κατα τα αλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΕΣΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΦΟΦΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΦΙΛΕ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΕ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ,ΑΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΝΟΙΑ,ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ.ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝ ΣΕ ΣΚΕΨΗ Η ΓΝΩΜΗ(ΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ)ΣΟΥ.
      ΕΣΥ ΘΟΔΩΡΑ.....ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ?Η ΕΙΣΑΙ Ο "ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ,ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΑΣΧΩ".ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?-ΑΝΤΙΝΑΖΙ.

      Διαγραφή
    2. οταν θα πιασει καραφλας την μανα σου και θα της ριχνει σκαμπιλια για να τριβει πιο γρηγορα τις σκαλες στην βιλα του εργοδοτη του, μιλα μου εσυ μετα για εκφοβισμο. Οταν θα η Ελλαδα μας θα εχει φαβελες και μαφιοζους πλουτοκρατες(βλεπε Μελισσανιδη) μιλα μου εσυ για δικαιωσυνη.
      Οσο μενεις αμετοχος σκαβεις τον λακκο σου συνελληνα.

      Διαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ ΚΛΙΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟΘΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ?ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?ΜΟΝΟ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΟΛΟ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ-ΤΑΞΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΕΠΙΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥΣ,ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... ΟΥΤΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΚΕΦΑΛΙ.ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΕΚ.ΜΑΓΚΕΣ,ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσο Φασίστες είναι οι Χρυσαυγίτες, άλλο τόσο ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΞΥΛΟ τις ΠΟΡΕΙΕΣ άλλων πολιτών που έχουν διαφορετική άποψη με εσας...

    Στα δικά μου μάτια, τι ΧΑ τι ΕΣΕΙΣ, τα ίδια ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ.. Και τρώγεστε μεταξύ σας ΒΙΑΩΣ κ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!... Είναι που δεν έχουμε κράτος σε αυτή την χώρα και ανθίζουν ιδεολογίες σαν τις δικές σας και των ΧΑτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ότι σπέρνουν θερίζουν.Βία δίνουν βία θα πάρουν τόσο απλά.Απομόνωση κι αφανισμό των αποβλήτων δε θέλουν(όπως πιστεύουν)?αυτό θα λάβουν ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ..ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η θεωρια των ακρων σε ολο της το μεγαλειο! Και φυσικα, ηθικος κριτης των παντων "ο κεντρωος", ο καταδικάζων την βια απο οπου και αν προερχεται! Δεν θα το αρνηθουμε κυριοι, οντως υπαρχουν δυο ακρα, υπαρχουν αστοι και εργατες. Και υπαρχει βια απο καθε πλευρα. Παλη των ταξεων το λενε. Κινει την ιστορια χιλιαδες χρονια τωρα. Και ελπιζουμε να ληξει καποτε. Δεν ειμαστε ανωμαλοι να γουσταρουμε την βια, η βια ειναι κοινωνικο φαινομενο δεν ειναι κατι που υπαρχει στην φυση αεναα. Θα ληξει με την συνειδητη επανασταση των εργαζομενων, του 99% του πλανητη και το περασμα στην αταξικη κοινωνια. Μεχρι τοτε παρε θεση! Και αν δηλωνεις "κεντρωος" μαλλον με τα αφεντικα γερνεις-προσεξε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αναρχικός αντιφασίστας20 Ιουνίου 2013 στις 2:01 π.μ.

    Να προσθέσω και εγώ ότι συμφωνώ απόλυτα με την ταξική ανάλυση. Η επίκληση των κεντρώων στον πασιφισμό είναι εντελώς γελοία.
    Για παράδειγμα ο φίλος που λέει "όσο φασίστες είναι οι χρυσαυγίτες, άλλο τόσο φασίστες είστε και όλοι εσείς που εμποδίζετε με ξύλο πορείες...". Θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλο αυτόν ότι κάθε φορά που οι ΧΑυγίτες βγαίνουν μαζικά στο δρόμο, μετράμε μαχαιρωμένους μετανάστες, απλώς και μόνο επειδή είναι σκουρόχρωμοι. Τώρα αν το να χτυπάς βίαια μια τέτοια μοτοπορεία το θεωρεί φασιστικό τότε μάλλον έχει μπερδέψει λίγο κάποιες έννοιες.

    Ή τον φίλο που γράφει "ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΕΣΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΦΟΦΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ". Μάλλον δεν τον φοβίζουν τα ΕΚΑΜ, τα ΜΑΤ, τα χημικά, οι βασανισμοί στα ΑΤ, οι απελάσεις, οι απαγωγές προσφύγων, οι αβάντες στους εφοπλιστές, οι αβάντες σε Καναδικές πολυεθνικές, οι αβάντες σε ναρκέμπορους. Δε νοιώθει ότι απειλείται από όλα αυτά γιατί πιθανότατα είναι ένα υποταγμένο και υπάκουο υποκείμενο. Τον φοβίζει το ξύλο στους ΧΑυγίτες.

    Ή το ακόμα πιο γελοίο "...Είναι που δεν έχουμε κράτος σε αυτή την χώρα..." Αυτό και αν είναι! Μα επειδή ακριβώς έχουμε κράτος φίλε μου η ανεργία είναι 27% και η φτώχεια 50%. Επειδη έχουμε κράτος αλωνίζουν οι ΧΑυγίτες και ακριβώς αυτο είναι που επαγγέλονται, ισχυρότερο κράτος, αυστηρότερους νόμους.

    Όλο το θέμα είναι σε πια μπάντα είσαι. Αν είσαι ένας νομοταγής φιλήσυχος και συμβιβασμένος που δεν έχει αμφισβητήσει ποτέ του τη βία του κράτους (ή αντίθετα την επιζητά κιόλας) τότε είναι λογικό να εξανίστασαι μπροστά στη βία των "άκρων" (για μένα ακραίο είναι μια δράκα επιχειρηματιών και επαγγελματιών πολιτικών να κάνουν κουμάντο σε 12 εκ. ανθρώπους). Αν αντιλαμβάνεσαι όμως ότι το κράτος θεμελιώνει με τη βία τα συμφέροντα μιας μικρής μειοψηφίας, χρησιμοποιώντας τις έννοιες του εθνικού συμφέροντος, τότε η αξιοπρέπεια επιβάλλει τη σύγκρουση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κατω η χουντα...ευγε παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ή ανοησία δεν έχει ομάδα. Ανακατεμένοι θερμοκέφαλοι ειναι το ίδιο. Είτε χούλιγκανς είτε μπαχαλάκηδες το ίδιο ειναι.Ποια συνιστώσα άραγε του ALEXI$ χάρηκε γι αυτή την ανοησία? Οντως όπως έγραψε και κάποιος παραπάνω με χαρακτηρισμό για το ποιοι κυνηγάνε ποιους , και αυτό τους χαρακτηρίζει. Μακάρι για όσους εναπομείνατες σκεπτόμενους ανθρώπους να μήν χρειαστεί , και να μήν έρθει η στιγμή που θα πρέπει να διαλέξουμε στρατόπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ένα ανεκδοτάκι που μου ήρθε σε σχέση με το συμβάν και γενικά για το σοπι που τρώνε οι φασίστες.

    Γιατί οι φασίστες ξυρίζουν τα κεφάλια τους;
    Για να τους τα ράβουν γρηγορότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάθε δράση κρίνεται από το συνολικό αποτέλεσμά της. Μπορεί να κόψατε τον τσαμπουκά (και μπράβο), ίσως όμως στείλατε ΔΥΣΤΥΧΩΣ κι άλλο κόσμο στην ΧΑ. Απευθυνθείτε στην πλειοψηφία, αυτήν πρέπει να κερδίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτές οι "δράσεις" έχουν ένα μόνο αποτέλεσμα, τα ποσοστά της χρυσής αυγής να διπλασιάζονται. Ο κόσμος θέλει ενημέρωση και διάλογο, όχι τραμπούκους και χουλιγκανισμούς. Όχι στη βία, όχι στο ρατσισμό. Τί δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπούρδες.Η Χ.Α παίρνει ψήφους γιατί διαδίδει στην πιτσιρικαρία οτι είναι τσαμπουκάδες και αντισυστημικοί.Αν μάθει ο κόσμος οτι ειναι τα παιδιά της φάπας θα καταρεύσουν.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.