21.5.13

Το «μυρμήγκι» καλεί για ενισχύσεις...

Το «μυρμήγκι» ξεκίνησε την λειτουργία του στην Κυψέλη στα μέσα του προηγούμενου Νοέμβρη. Βήμα-βήμα η αλληλεγγύη μας έβρισκε ανταπόκριση και στέριωνε. Γλέντια, συλλογικές κουζίνες, συζητήσεις, προβολές ο καιρός πέρασε και ο κόσμος που μας γνώρισε αυξήθηκε. Η δράση μας το τελευταίο διάστημα επεκτάθηκε και στο κίνημα χωρίς μεσάζοντες και ήδη έχουμε διοργανώσει δύο πολυ επιτυχημένες ανοιχτές διαθέσεις προϊόντων στην πλατεία Κυψέλης.

Οι ανάγκες όμως είναι τεράστιες και ο κόσμος που ζητάει την βοήθειά μας συνεχώς αυξάνεται. Σήμερα έχουμε καταγεγραμμένες περίπου 600 καρτέλες, με πολλές απο αυτές να αντιστοιχούν σε πολυμελείς οικογένειες. Κάθε Σάββατο εδώ και μήνες βγαίνουμε στα Σούπερ Μαρκετ της περιοχής μας μαζεύοντας την μικρή συνεισφορά του κάθε συμπολίτη μας, προσπαθώντας να γεμίσουμε την γνωστή σακκούλα με τρόφιμα που δικαιούται 2 φορές τον μήνα κάθε κάτοικος που έχει εγγραφεί στο Μυρμήγκι. Σε αυτή μας την προσπάθεια μας στηρίζουν και συνεισφέρουν και οι παραγωγοί του «χωρίς μεσάζοντες», όπως και οι «φίλοι του μυρμηγκιού». Πολλές φορές όμως δεν φτάνει...

Σήμερα είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε ξανά την βοήθειά σας και είμαστε σίγουροι για την ανταπόκρισή σας.


Τις επόμενες μέρες (κάθε απόγευμα 7-9 μμ, εκτός Κυριακής) θα είμαστε στο στέκι μας Επτανήσου και Τενέδου. Ένα σακουλάκι φακές, ένα γάλα ή ένα πακετο ρύζι μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά για να συνεχίσουμε την δράση μας.

Σας περιμένουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.