28.5.13

Κολλεκτίβα ΑΓΑΠΗ ΡΕ+

Όση φτώχεια, θλίψη κι απογοήτευση κι αν έφερε η οικονομική κρίση στην χώρα μας,  το πνεύμα της ανθρωπιάς και της αυθόρμητης  βοήθειας δεν έχει χαθεί. Πολλοί άνθρωποι απαντούν καθημερινά στην καταστροφή με έμπρακτη και ανιδιοτελή αλληλεγγύη σε όσους πληρώνουν τις συνέπειές της.

Παρ’ όλα αυτά -και όπως θα ήταν αναμενόμενο μετά από τέτοια απότομη πτώση- η ειρηνική συνύπαρξη στα αστικά κέντρα δοκιμάζεται σκληρά. Το μίσος κερδίζει έδαφος στη  δημόσια ζωή και ο φόβος δηλητηριάζει τη σκέψη όλο και περισσότερων ανθρώπων. Ο ρατσισμός βρίσκεται διαρκώς σε άνοδο και η ελευθερία της έκφρασης απειλείται από ακραίες, υστερικές φωνές.

Μέσα στο ζοφερό αυτό κλίμα εμείς, άνθρωποι της μουσικής,  συναντηθήκαμε για πρώτη φορά με δική μας πρωτοβουλία και χωρίς καμία εξωτερική -κομματική ή άλλη- χειραγώγηση. Με τις διαφορετικές καταβολές του ο καθένας, αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη τον κακό μας εαυτό και όσα μας χωρίζουν και να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης, ενότητας κι αλληλεγγύης απέναντι στον ρατσισμό. Αλλά και να προσφέρουμε όσο και όπως μπορούμε -ως ομάδα πλέον- όπου καλεί η ανθρώπινη ανάγκη.Μια πρώτη μας δράση είναι η συναυλία ενάντια στον ρατσισμό  που μόνοι μας οργανώνουμε στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια στις 6 Ιουλίου 2013.  Επίσημες ανακοινώσεις σε λίγες μέρες.

Κολλεκτίβα ΑΓΑΠΗ ΡΕ+

Κωνσταντίνος Βήτα
Σπύρος Γραμμένος
Φοίβος Δεληβοριάς
Στάθης Δρογώσης
Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Γιώργος Καραδήμος
Θέμης Καραμουρατίδης
Κωστής Μαραβέγιας
Νατάσα Μποφίλιου
Μαριέτα Φαφούτη
Μανώλης Φάμελλος
Ράδιο Σολ

Στη συναυλία θα είναι μαζί μας κι ο Παύλος Παυλίδης και άλλοι δημιουργοί.

Διαδώστε το σήμα της "αγάπης ρε ματζόρε". Κατεβάστε το και τοποθετήστε το όπου και όπως μπορείτε. Μέσω κοινωνικών δικτύων, μέσω εικονικών και αληθινών τοίχων, τυπώστε και εξαπλώστε. Χρώμα στο μαύρο του μίσους και σχήμα καρδιάς. "Αγάπη ρε+"

https://dl.dropboxusercontent.com/u/5449213/logoAGAPIjpg.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/u/5449213/logoAGAPIpdf.pdf


Κολλεκτίβα ΑΓΑΠΗ ΡΕ+

Ακολουθήστε μας στην page μας: https://www.facebook.com/AgapiReMaggiore

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.