26.4.13

Καταδίκη Χρυσαυγίτη για απειλέςαπό pelop.gr


Την Τρίτη 24 Απρίλη ολοκληρώθηκε η δίκη, στα πλαίσια του αυτοφώρου, με κατηγορούμενο μέλος της Χ.Α που είχε μηνύσει πριν από 10 ημέρες ο γνωστός συνδικαλιστής και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ κ. Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Το μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κατά facebook "Αναστάσιος Έλλην", είχε τηλεφωνήσει στις 11 Απριλίου και ώρα 22.08 στο κινητό τηλέφωνο του Καραγεωργόπουλου και είχε απειλήσει ότι θα προκαλέσει σωματικές βλάβες στην οικογένειά του (σύζυγο και παιδιά).

Μάλιστα ο "Αναστάσιος Έλλην", στην προσπάθεια του να τρομοκρατήσει περισσότερο τον συνδικαλιστή, δήλωσε ότι ελέγχει τα σώματα ασφαλείας, καθώς ο ίδιος είναι "πράκτορας της ΕΥΠ".


Ο Καραγεωργόπουλος κινήθηκε άμεσα δια της νομικής οδού, υποβάλλοντας μήνυση κατά του "Αναστάσιου Έλλην" και η τύχη τον ευνόησε, διότι την επόμενη ημέρα ο "ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της ΕΥΠ" συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, κατόπιν καταγγελίας, φέροντας πάνω του πλαστή ταυτότητα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Ο "Αναστάσιος Έλλην" οδηγήθηκε ενώπιον του Τριμελλούς Πλημελειοδικείου Πατρών και ενώ του δόθηκε προθεσμία μιας εβδομάδας για να προσκομίσει "στοιχεία" που θα αποδείκνυαν ότι προκλήθηκε (με αδιευκρίνιστο τρόπο) από τον Καραγεωργόπουλο, εν τούτοις εμφανίσθηκε στο ακροατήριο χθες, χωρίς στοιχεία, δηλώνοντας ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής και οπαδός του δικτάκτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου.

Το Δικαστήριο αποφάνθηκε την ενοχή του κατηγορουμένου και του επέβαλε ποινή 31 μηνών φυλάκισης(21 συμψηφιστικά), ενώ η υποβολή έφεσης είχε ανασταλτικό χαρακτήρα.

Πάντως απ' ότι πληροφορούμαστε, ο "Αναστάσιος Έλλην", δεν φαίνεται να έχει συναιτιστεί και εξακολουθεί να γράφει δυσφημιστικά σχολιάκια εις βάρος του Καραγεωργόπουλου στο facebook, με τον δεύτερο να προετοιμάζεται για νέα υποβολή μήνυσης και αγωγής για αποζημίωση εις βάρος του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.