9.4.13

Καλαμάτα: Σάλος από την έφοδο χρυσαυγιτών στο νοσοκομείο


Με επικεφαλής τον βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση, μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν «έφοδο» τις νυχτερινές ώρες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για τον… εντοπισμό αλλοδαπών εργαζομένων

Σύμφωνα με τπληροφορίες του News Messinia.gr οι Χρυσαυγίτες μετά τον έλεγχο κατά την εξοδό τους από το Νοσοκομείο συνεπλάκησαν με ομάδα τσιγγάνων που έσπευσε στο Νοσοκομείο .

Στη συμπλοκή επενέβησαν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι κατόρθωσαν να αποσοβήσουν τα χειρότερα, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν είναι γνωστό αν έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις ,.

Εργαζόμενοι Γ.Ν.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ πρός Χ.Α- "Μην ξαναπατήσετε το πόδι σας στο Νοσοκομείο "!

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καλαμάτας με ανακοίνωση του καλεί τους χρυσαυγίτες να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο Νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Εξω οι φασίστες από τα Νοσοκομεία
Καταγγέλλουμε απερίφραστα την απαράδεκτη, κατάπτυστη έφοδο ομάδας φασιστών της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής το βουλευτή Κουκούτση χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο για να ελέγξουν αν δουλεύουν παράνομες, αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες.

Είναι η περίοδος που η κατάσταση στα Νοσοκομεία χτυπάει κόκκινο. Ελλείψεις υλικών και προσωπικού, μειώσεις μισθών, απλήρωτες υπερωρίες, ολοένα και αυξανόμενη συμμετοχή των ασθενών από την τσέπη τους για παροχές Υγείας.

Δεν θίγουν τίποτε από όλα αυτά οι Χρυσαυγίτες. Είναι αγκαλιά με την τρικομματική κυβέρνηση στο τσάκισμα των δικαιωμάτων του λαού.

Υπάρχει σωματείο αποκλειστικών νοσοκόμων που έχει την αρμοδιότητα να ελέγχει τυχόν παρατυπίες.

Δεν χρειάζονται κανενός είδους προστάτες και μάλιστα φασιστοειδή.

Η ανεργία και η φτώχεια χτυπάει όλους τους εργαζόμενους, Ελληνες και μετανάστες.

Ολοι μαζί πρέπει να προασπίσουμε το δικαίωμα του λαού για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν και υψηλού επιπέδου υγεία.

Να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο Νοσοκομείο.

Το Δ.Σ. των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.