20.4.13

Την κυριακή παίζουμε μπαλίτσα!


Σας καλούμε να συμμετέχετε και να διαδώσετε την πρωτοβουλία μας.

Την Κυριακή 21 Απριλίου στις 13.00 στο γήπεδο του Ερασιτέχνη του Αστέρα στη Θεσσαλονίκη (Νυμφαίου – κάτω από το τέρμα των λεωφορείων Ευόσμου) η Λέσχη Αναιρέσεις και ο σύνδεσμος Green Ghetto (Αγρ. Αστέρας Ευόσμου) διοργανώνουν το δικό τους τουρνουά ποδοσφαίρου ενάντια στον φασισμό, τη χούντα που επιβάλλουν στις ζωές μας αλλά και το μοντέρνο ποδόσφαιρο.


Σε μια γειτονιά που πλήττεται από την κρίση και την ανεργία η νεολαία στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα:
Ποτέ ξανά χούντα! Ποτέ ξανά φασισμός!
Όλοι εμείς που το ποδόσφαιρο για μας είναι ένα μέρος της ζωής μας, που ταυτιζόμαστε με την ομάδα και όχι τις διοικήσεις και τους εμπόρους προπονητές.
Είμαστε ενάντια στο μοντέρνο ποδόσφαιρο της ντόπας και της μίζας, ενάντια σε όσους χρησιμοποιούν το πάθος μας για τα συμφέροντά τους.
Για μας το ποδόσφαιρο είναι “το μπαλέτο των φτωχών” και όχι τα ασύλληπτα κέρδη των ΠΑΕ.
Όλοι εμείς, εργαζόμενοι και άνεργοι, μαθητές και φοιτητές:
Επιλέγουμε την συγκεκριμένη μέρα για τον αγώνα μας (επέτειος της χούντας) για να στείλουμε ένα μήνυμα ενάντια στη σύγχρονη χούντα που επιβάλλουν στην ζωή μας κυβέρνηση και τρόϊκα.
Ξέρουμε ότι αυτό το σύστημα γεννά το φασισμό και το δηλώνουμε ξεκάθαρα!
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠ’ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.
την εκδήλωση θα στηρίξουν με την παρουσία τους ο προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σάββας Κωφίδης, η Αντιφασιστική Συνέλευση Αλληλεγγύηεργαζόμενοι των ΟΤΑ του Δήμου Ευόσμου, εκπρόσωποι του Σύνδεσμου οπαδών Πανσερραϊκού Che Guevara, αλλά και οργανωμένοι οπαδοί ομάδων της πόλης, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ανοικτές μέχρι και την Παρασκευή 19/4 για όποιον επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.