9.3.13

Αντιφασιστική Συνέλευση Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης: Όταν οι ναζί συκοφαντούν, οι αντιφασίστες γελούνανακοίνωση της Αντιφασιστικής Συνέλευσης Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης

αναδημοσίευση από το antifathess.blogspot.gr

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο πυρηνάρχης της ΧΑ στην Κρύα Βρύση επιδόθηκε σε σειρά συκοφαντιών εναντίον αντιφασίστα." Θα ήταν ψέμα αν γράφαμε ότι μας πέρασε έστω και μία στιγμή από το μυαλό να ξεκινήσουμε έτσι αυτό το κείμενο. Καμία έκπληξη δε νιώσαμε διαβάζοντας την καταγγελία του μέλους της Συνέλευσής μας Φοίβου-Σταύρου Μακρίδη για τον Θοδωρή Χλωρίδη, βασικό μέλος της χρυσής αυγής Γιαννιτσών κι υποψήφιο στην Κοζάνη στις τελευταίες εκλογές. Αυτές είναι οι τακτικές των ναζί από την εποχή του Γκέμπελς μέχρι σήμερα: ψεύδη, λάσπη, συκοφαντίες και "πες, πες, κάτι θα μείνει." Το μόνο που έχουν να προσθέσουν οι σημερινοί ναζί στο όζον αυτό μείγμα είναι μπόλικη ημιμάθεια που θα μπορούσε να προκαλεί μόνο το γέλιο αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνα τα παιχνίδια τους.


Ο Φοίβος έχει τη δεδομένη στήριξη της συνέλευσής μας, όπως την έχει κάθε μέλος της και κάθε αντιφασίστας και αντιφασίστρια απέναντι στη ναζιστική στοχοποίηση και τις φασιστικές επιθέσεις κάθε είδους. Ας βάλουν καλά στο -όποιο- μυαλό τους οι ναζί ότι το όπλο μας είναι η αλληλεγγύη και με αυτήν είμαστε ανίκητοι.

Αντιφασιστική Συνέλευση Αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.