6.3.13

"Θα κάνουμε σαπούνια μετανάστες και αριστερούς"


Αναδημοσίευση από nooz.gr

Την συμπεριφορά και τις ιδέες μίσους ενός υποψηφίου της Χρυσής Αυγής στις πρόσφατες εκλογές και ομοϊδεατών του καταγράφει με την κάμερά του ένας έλληνας κινηματογραφιστής που πέρασε έναν μήνα με μέλη του κόμματος για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ. Αποσπάσματα από τη δουλειά του μετέδωσε το Channel4


Ο υποψήφιος της Χ.Α. Αλέκος Πλωμαρίτης μοιράζει φυλλάδια σε μία λαϊκή αγορά βρίζοντας με σκαιό τρόπο και απειλώντας όποιον μετανάστη βρει μπροστά του, ενώ στη συνέχεια τον βρίσκουμε σε ένα καφενείο να αναφέρει πως η Χ.Α. θα κάνει τους μετανάστες και τους αριστερούς "σαπούνια" και το δέρμα τους λαμπατέρ, αστειευόμενος και γελώντας με την ιδέα. "Μόλις ξαλαφρώσουμε από τρία εκατομμύρια χαραμοφάηδες που μας τρώνε το φαγητό, πίνουν το νερό μας, αναπνέουν τον αέρα τον ελληνικό και μας σκοτώνουν (σ.σ. θα λυθεί η κρίση). Να φύγουν, να μείνουν τα λεφτά σε μας και να μην έχουμε ανέργους" αναφέρει. "Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους" λέει στη συνέχεια ο υποψήφιος.



Προσοχή: Το βίντεο περιέχει εξαιρετικά προσβλητική γλώσσα



Ο κινηματογραφιστής αναφέρει ότι τον σόκαρε η εχθρότητα της Χ.Α. για τους μετανάστες και ότι δεν τους πείραζε το γεγονός ότι τους κινηματογραφούσε αφού είναι υπερήφανοι για την συμπεριφορά τους και τη θεωρούν φυσιολογική. 

"Η Χ.Α. είναι ένα ναζιστικό κόμμα. Οι ιδέες τους ανήκουν στον Εθνικοσοσιαλισμό, πράγμα που δεν είναι γνωστό στον μέσο ψηφοφόρο τους γιατί δεν γνωρίζει αυτές τις ιδέες" αναφέρει ο κ. Γεωργούσης εξηγώντας τη δημοφιλία του κόμματος. "Υπάρχουν όμως και τα μέλη του πυρήνα που ξέρουν περί τίνος πρόκειται" συμπληρώνει. 

Ο κινηματογραφιστής αναφέρει ακόμη πως επισήμως η τρικομματική κυβέρνηση είναι κατά της Χρυσής Αυγής ωστόσο "η ΝΔ αντιγράφει την ατζέντα της Χρυσής Αυγής" γιατί θεωρούν ότι θα πάρουν ψήφους ωστόσο "αυτό δεν πρόκειται να γίνει". "Όσο δεν δίνεται ελπίδα στους Έλληνες η Χ.Α. θα αυξάνει τα ποσοστά της" σημειώνει ο κ. Γεωργούσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.