7.3.13

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Καλούμε όλους τους αντιφασίστες της Ηλιούπολης σε πορεία το Σάββατο 9/3/13, ώρα 11.00 πμ και με σημείο συνάντησης την Πλατεία Κανάρια


Τα ξημερώματα της Δευτέρας 04.03.13, θρασύδειλοι φασίστες επιχείρησαν να κάψουν με βόμβα μολότοφ τον Ελεύθερο Κοινωνικό χώρο Ηλιούπολης «Συνεργείο».  Καθώς τα μέλη του Συνεργείου συμμετέχουν ενεργά στο Αντιφασιστικό Μέτωπο Ηλιούπολης (ΑΜΗ), η επίθεση αφορά όλους τους αντιφασίστες της πόλης μας.  Φαίνεται ότι η δράση μας ενοχλεί, καθώς τους τελευταίους μήνες το ΑΜΗ έχει δώσει το στίγμα του στην Ηλιούπολη, καθιστώντας τον δήμο μας «αφιλόξενη περιοχή» για τα φασιστοειδή κάθε είδους. Με την ενέργεια τους αυτή, οι νεοναζί τραμπούκοι θέλησαν αφενός να δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά μας και αφετέρου τις όποιες πιθανότητες έχουν να καταστήσουν την παρουσία τους στην πόλη μας πιο διακριτή. Τέτοιες ενέργειες  όμως, όχι μόνο δεν εκφοβίζουν ή αποθαρρύνουν τους πολίτες της Ηλιούπολης από το να συμμετέχουν ενεργά και μαζικά στις αντιφασιστικές και δημοκρατικές πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στην τοπική κοινωνία, αλλά αντιθέτως τους πεισμώνουν και τους συσπειρώνουν. 
Καλούμε όλους τους αντιφασίστες της Ηλιούπολης σε πορεία το Σάββατο 9/3/13, ώρα 11.00 πμ και με σημείο συνάντησης την Πλατεία Κανάρια. Με την μαζική τους παρουσία οι Ηλιουπολίτες θα δείξουν στους φασίστες ότι η πραγματική πολιτική δύναμη βρίσκεται στην ενεργό συμμετοχή του κόσμου στις ανοικτές πολιτικές και κινηματικές διαδικασίες, στους κεντρικούς δρόμους της γειτονιάς μας και υπό το φως του ήλιου και όχι στις αξιοθρήνητες, «καταδρομικές» μεταμεσονύκτιες ενέργειες. Στην Ηλιούπολη, οι φασιστικοί τσαμπουκάδες δεν περνάνε.
Έξω οι φασίστες από την Ηλιούπολη 
Όλοι στην πορεία το Σάββατο 9/3/13, ώρα 11.00π.μ, με σημείο συνάντησης την Πλατεία Κανάρια.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.