1.3.13

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !


ΔΕΥΤΕΡΑ 4/3 – 10πμ στο A Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών  (Αλεξάνδρας και Λουκάρεως).

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, δικάζεται τη Δευτέρα 4 Μαρτίου για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Συγκεκριμένα το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, συμμετείχε και βοήθησε 5 νεοναζί που επιτέθηκαν σε μεταπτυχιακό φοιτητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, χτυπώντας τον με γκλομπ σε όλο του το σώμα, τον μαχαίρωσαν στο μηρό, του αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Αυτόπτης μάρτυρας πρόλαβε και σημείωσε την πινακίδα του αυτοκινήτου και αποδείχθηκε από την αστυνομία ότι ανήκει στον Ηλία Κασιδιάρη.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, διέταξε τη σύλληψή του, αλλά ο ίδιος κρύφτηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. 


Η δίκη μέχρι στιγμής έχει αναβληθεί τρεις φορές, ενώ ο φασίστας βουλευτής στις 29 Αυγούστου του 2012, έκανε αίτηση άρσης της βουλευτικής του ασυλίας. Το αίτημα αυτό είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού, αφού γνώριζε ότι η άρση της ασυλίας θα ζητηθεί από τον Εισαγγελέα της Έδρας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κασιδιάρης κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ, ξυλοκόπησε την Βουλευτή του ΚΚΕ, Λ. Κανέλλη και πέταξε ένα ποτήρι με νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου.

Είναι σημαντική η δίκη καθώς θα αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής που δεν είναι παρά μια ναζιστική συμμορία του κοινού ποινικού δικαίου.

Η σταθεροποίηση της Χρυσής Αυγής στη θέση του 3ου κόμματος στις δημοσκοπήσεις, αλλά και οι εκατοντάδες ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις που εξαπολύει ενάντια σε μετανάστες, ομοφυλόφιλους, αντιφασίστες, αριστερούς, αναρχικούς, απεργούς, καλλιτέχνες και γενικότερα σε οποιονδήποτε προοδευτικό άνθρωπο και σε οτιδήποτε είναι “διαφορετικό”, μας κρούει το κώδωνα του κινδύνου.


Το Αντιφασιστικό κίνημα οφείλει να δράσει μαζικά απέναντι σ' αυτές τις φασιστικές απειλές, να συγκροτηθεί σε μαζικό επίπεδο και να βάλει φρένο στους τραμπουκισμούς και στις φασιστικές επιθέσεις.


ANTINAZI ZONE
τηλ: 6940 804119

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.