19.2.13

Την άγαστη συνεργασία του συνδικαλιστικού της ΔΑΚΕ με τους ναζί στην ενωτική κίνηση εργαζομένων δημοτικής αστυνομίας καταγγέλουν συνδικαλιστές και παραιτούνται από το Δ.Σ.


Αναδημοσίευση από athens-municipal-police.blogspot.gr


Ψηφίσατε υπέρ της δημιουργίας Σώματος. Έχετε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς σημαίνει; Θα σας πούμε εμείς: Κυλιόμενο ωράριο, περιορισμό των υπερωριών, υποχρεωτικές αργίες, τέλος στα πολυήμερα ρεπό, στρατικοποίηση της υπηρεσίας με αύξηση των ελέγχων, αναφορές κλπ. Είναι οι συνάδελφοι σύμφωνοι με αυτά;

Αλήθεια, γιατί αποκρύβετε από τους συναδέλφους με ποιον συμπράξατε; Γιατί δεν λέτε ανοιχτά ότι οι προτάσεις που υπερψηφίσατε είναι των άτυπων εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στην υπηρεσία, που εξάλλου κατέβηκαν ως συνυποψήφιοι με το δικό σας ψηφοδέλτιο;

Τα ψέματα τελείωσαν! Εμείς συνένοχοι σε λογικές και πρακτικές ταγμάτων εφόδου δεν θα γίνουμε! Αποτελούν για εμάς casus belli. Μην προσπαθήσετε να καπηλευθείτε λαϊκούς-ταξικούς αγώνες, όπως κάνατε πάντα, γιατί θα μας βρείτε μπροστά σας. Να γνωρίζετε ότι η δράση φέρνει αντίδραση!

Η Ε.Κ.Ε.Δ.Α. παύει πια να αποτελεί το άλλοθι των συνεργασιών σας (ΔΑΚΕ-Χρυσή Αυγή) και παραιτείται σύσσωμη από το Δ.Σ. του συλλόγου. Οι συνάδελφοι που διαφωνούν με τις αποφάσεις που πάρθηκαν και επέλεξαν να απέχουν δίνοντας λευκές επιταγές σε καταστάσεις με τις οποίες διαφωνούν, ας αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ακυρώσουν στην πράξη τις πρόσφατες -και έτσι κι αλλιώς μη σύννομες- αποφάσεις που πάρθηκαν ερήμην τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.