14.2.13

Ελεγκτές λεωφορείου στέλνουν στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό άτομο με αναπηρία 67%"Ονομάζομαι Μιχελής Πάνος. Όταν ήμουνα 28 ημερών από υψηλό πυρετό έπαθα εγκεφαλίτιδα, γι αυτό είμαι Α.Μ.ε.Α. (Άτομο με αναπηρία) 67%.

Στις 12/2/2012 πήρα το λεωφορείο Β9 από την οδό Χαλκοκονδύλη. Γύρω στις 8 μμ. Στο ύψος του Αγίου Παντελεήμονα μπήκαν μέσα 3 ελεγκτές. Ήταν άνδρες γύρω στα 40 με 50. Κανονικού αναστήματος. Ο ένας ήταν φαλακρός. Όταν ζήτησαν εισιτήριο τους είπα ότι δεν έχω και πως είμαι ΑΜΕΑ 67%, λόγω εγκεφαλίτιδας. Σηκώθηκα και πήγα να κατέβω. Με εμπόδισαν και μου είπαν δεν πας πουθενά. Συνέχισα και τότε οι δύο βρίζοντας , με κλώτσησαν δυνατά στο σώμα και ο ένας με χτύπησε δυνατά στο κεφάλι!


Κατέβηκα συγχισμένος από το όχημα. Στο δρόμο ζαλιζόμουν και έκανα εμετό. Τώρα νοιώθω αδυναμία και ζάλη."

Οι συναγωνιστές γιατροί του ιατρείου αλληλεγγύης, αφού τον εξέτασαν έκριναν σκόπιμο να μεταβεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο από ειδικούς γιατρούς. Ειδοποιήθηκε το 166 το οποίο αμέσως ήλθε και διεκομίσθη στο εφημερεύον νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή τον έχουν εξετάσει γιατροί από τρεις ειδικότητες έχουν βγάλει ακτινογραφίες και τώρα ετοιμάζονται για αξονική.

1 σχόλιο:

  1. εκτός νόμου ο κομμουνισμός στην Πολωνια ως ακραία μορφή φασισμού

    http://ygro-pyr.blogspot.gr/

    ελπίζουμε και στην Ελλάδα γρήγορα να απαλλαγούμε απο τον κοκκινο φασισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.