24.2.13

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΔΕΥΤΕΡΑ 25/2 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Αναδημοσίευση από Αντιφασιστικό Μετωπο Γιαννιτσών

Δυναμικά δίνουμε το παρών και στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε ζητήματα που προκύπτουν και αφορούν την κοινωνία της πόλης μας. Ένα από αυτά, είναι το θέμα που αφορά άρθρο 2 του Νόμου 4052/2012 ΦΕΚ 41Α του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με τη σύσταση του νέου Ν.Π.Δ.Δ. και το νέο ενοποιημένο Οργανισμό για τα δύο Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας, με έδρα την Έδεσσα.

Αντιδρούμε στις συγχωνεύσεις, στην υποβάθμιση και απαξίωση, σε κάθε επίπεδο λειτουργίας, που προωθεί το σχέδιο Νόμου και απαιτούμε να συνεχιστεί η λειτουργία των Νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας, καλύπτοντας, δυναμικά και με αυτοτελή παρουσία, ανάγκες των πολιτών για Ποιοτική και Άμεση Παροχή Υπηρεσιών Υγείας. Δεν μπορεί να κλείνουν Νοσοκομεία, την ίδια ώρα που δημιουργούνται Κοινωνικά Ιατρεία για την κάλυψη των αναγκών.


Οι εκπτώσεις στο θέμα της Υγείας συνεπάγονται μελλοντικές απώλειες σε Ανθρώπινες Ζωές.

------

Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Γιαννιτσών είναι μία ευρύτερη δυνατή αντιφασιστική συμμαχία που συσπειρώνει όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από ιδεολογικές ή πολιτικές καταβολές που αντιτάσσονται σε νεοναζιστικές ιδέες και σε ρατσιστικές νοοτροπίες, αποσκοπώντας στην ενημέρωση των πολιτών και σε δράσεις κατά του φαινομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.