22.1.13

Ο ναζισμός βρίσκει τόσο χώρο, όσο εμείς του επιτρέπουμεΟ γνωστός περιφερόμενος ναζιστικός θίασος της  Χρυσής Αυγής πέρασε και από τα μέρη μας, για να στηρίξει τους ελάχιστους θιασώτες του στην πόλη μας ώστε να κάνουν τα εγκαίνια των γραφείων τους.
Το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας ήταν στο κέντρο του Ναυπλίου, στην πλατεία Καποδίστρια,  όλο το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής μέχρι να φύγει για την Αθήνα και το τελευταίο βανάκι χρυσαυγιτών , για να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια αυτής της πόλης και να δηλώσει ότι οι ναζί είναι ανεπιθύμητοι και στο Ναύπλιο.

Με την αποφασιστική παρουσία μας, αποτρέψαμε τους ναζί από το να σπείρoυν  το ρατσιστικό τους δηλητήριο και  μέσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας..      
Λίγες δεκάδες χρυσαυγίτες, οι περισσότεροι από Αθήνα, με σημαίες της χούντας, έκαναν μια μικρή βόλτα σε άδειους δρόμους υπό την πλήρη απαξίωση των Ναυπλιωτών και ξαναγύρισαν με σκυμμένο κεφάλι στα γραφεία τους.
Ακολούθησε πορεία του Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Μετώπου στο κέντρο της πόλης, κάτω από τα χειροκροτήματα των κατοίκων και καταστηματαρχών.
Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι  ο ναζισμός βρίσκει τόσο χώρο, όσο εμείς θα του επιτρέψουμε
Σαν Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας καταγγέλλουμε ότι κάτοικοι της Πρόνοιας,  Έλληνες και μετανάστες, δέχτηκαν απειλές στην ίδια τους τη γειτονιά από μέλη της χρυσής αυγής Αργολίδας που θεώρησαν ότι ο χώρος είναι τσιφλίκι τους. Καλούμε τον κάθε δημοκρατικό πολίτη αλλά και όλες τις τοπικές πολιτικές δυνάμεις της περιοχής μας να καταδικάσουν έμπρακτα την τελευταία αυτή αποθράσυνση των ναζιστών. Η τοποθέτηση επίσης της τοπικής εκκλησίας για τη στάση του εκπροσώπου της ποια είναι;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.