8.1.13

Κάλεσμα για συνέλευση του Αντιφασιστικού Μετώπου Αρκαδίας



Καλούμε τους πολίτες της Αρκαδίας στη συνέλευση του Αντιφασιστικού Μετώπου, την Τετάρτη 9/1/2013 στις 7μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Αυτή την εποχή της ανακατανομής του πλούτου προς όφελος των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων & της συνακόλουθης αμφισβήτησης των ατομικών & συλλογικών δικαιωμάτων & ελευθεριών, το φασιστικό φαινόμενο δεν περιορίζεται στα γνωστά νεοφασιστικά, ναζιστικά μορφώματα, αλλά εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους & κυρίως με την αυξανόμενη βιαιότητα στην καταστολή των λαϊκών αντιδράσεων στις κυβερνητικές επιλογές.


Από αυτό το ζοφερό κλίμα δεν θέλησε ν' απουσιάσει & ο περιφερειάρχης  Πελ/νήσου που για τη Καλή Χρονιά δηλώνει πως έδωσε εντολή (!) στον Αρχηγό της Αστυνομίας: "να διαλυθούν όλοι οι καταυλισμοί των ΡΟΜΑ στην Πελοπόννησο". Δηλαδή ο επικεφαλής ενός υποτίθεται αυτοδιοικητικού θεσμού, στοχοποιεί συλλήβδην μια ολόκληρη κοινωνική κατηγορία δείχνοντάς την ως υπεύθυνη της λεηλασίας της Δημόσιας Περιουσίας. Ως γνήσιος πoλιτικάντης βρίσκει εύκολα αποδιοπομπαίους τράγους όταν δυσκολεύεται να καλύψει την έλλειψη οποιασδήποτε πολιτικής αντιμετώπισης των κοινωνικών ζητημάτων.

Επειδή η οικονομική εξαθλίωση, ο αυταρχισμός & ο ρατσισμός μας αφορούν όλους, καλούμε τους πολίτες της Αρκαδίας στη συνέλευση του Αντιφασιστικού Μετώπου, την Τετάρτη 9/1/2013 στις 7μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Στη συνέλευση θα συζητηθούν οι μελλοντικές δράσεις του Μετώπου & η συμμετοχή του στη δεύτερη  Πανπελοποννησιακή συνάντηση Αντιφασιστικών Κινήσεων που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.